Eladó lakások széles választéka weboldalunkon

Lakások országszerte

Eladó lakások Budapesten és vidéken széles választékban! Adja fel eladó lakás hirdetését honlapunkon!

Lakások országszerte

A lakasok.com honlapunkon egyéni magánhirdetések és budapesti illetve vidéki kis- és nagyvárosokban működő ingatlanközvetítő irodák lakás kínálata található meg.

Kínálatunkban szerepelnek eladó tégla lakásokeladó panel lakásokeladó újszerű lakásokeladó családi házak, ikerházak, sorházak egyaránt.
Hirdetési portálunkon hirdető ingatlan irodák kínálatában olyan eladó lakások is szerepelnek, melyek más ingatlanhirdetési oldalon nem jelennek meg. 

A Lakáslista menüben találja a legfrissebb ingatlanjainkat, illetve a teljes lakáskínálatunkban további keresési szűrési lehetőséggel böngészhet.

Az Akciós eladó tégla és panellakás opicó alatt olyan ingatlanokat listázhat, melyeknek az árát leszállították.

A Legnépszerűbb eladó lakások opció alatt megtalálja összegyűjtve azokat a lakásokat, melyek a látogatottsági adataink szerint legtöbbször kerültek bele a kereső motor ingatlan keresési listájába.

Az Eladó lakás rögzítése menüben rögzítheti eladásra szánt ingatlanát. Rögzítés egyéb feltételeiről ITT tájékozódhat.

 

Miért éppen nálunk rögzítse eladó lakását?

 

5 ingatlan hirdetési portálon kínálhatja ingatlanát egyszerre: lakasok.com, lakascentrum.hu, lakasokhazak.hukiadoingatlan.com, ujlakasok.com.

 

Eladó lakását, házát rögzítheti maga is, de ha segítségre lenne szüksége az értékesítésben, fogadja el partnereink által nyújtott szakértelmet és kényelmet! 


Hitelügyintéző kollégánk ingyenes, személyre szabott lakáshitel ajánlattal segíti Önt! Hitelügyintéző partnerünk egy ingatlan adásvételénél megvizsgálja a vevő teljes körű pénzügyi lehetőségeit.

 

Lakossági ügyfeleinknél megvizsgáljuk a CSOK nyújtotta lehetőségeket, valamint a kamattámogatott és piaci hiteleket összevetjük, hogy a legkedvezõbb lakáshitel lehetőséget tudjuk ajánlani.

A pályázatok adta lehetõségek vizsgálatával a céges, KKV ügyfeleknél a banki hiteleken felül, a vissza nem térítendő állami támogatásokat, az Új Széchenyi-terv által nyújtott pénzintézeti kamattámogatott hiteleket és a vállalkozásfejlesztési alapítványok által nyújtott lehetőségeket is figyelemmel kísérjük.


Lakás ügyeiben keresheti szerződött partnereinket!

 

Lakása, háza értékének meghatározása érdekében használja ingatlan értékbecslő kalkultor alkalmazásunkat, szükség esetén kérje értékbecslő szakember segítségét. Az kalkulátor nem csak azt tudja meg, hogy most mennyiért tudná eladni ingatlanát, hanem feliratkozhat a "3-éves ingatlan árváltozás figyelő" szolgáltatásunkra is. Ebben az esetben minden hónap elsején automatikusan e-mailben megkaphatja az árak aktuális változását ingatlan statisztika grafikon segítségével.

Hivatalos értékbecslői, igazságügyi szakértői, földhivatali vagy ügyvédi munka elvégzésére van szükség, keresse bizalommal a már kipróbált szakembereinket. 

Megtalál minket a Lakáscentrum Facebook oldalán is.Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben a segítségére lehetünk, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.lakasok.com weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt!


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

www.lakasok.com

Hiba történt!