Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 500 m²
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Budapest erdőkkel szegélyezett elővárosában, a festői Isaszegen, eladó egy erdőszéli családi ház.

 

A barátságos kisvárosban, az erdő szélén, a központtól nem messze elterülő ingatlan egy nyugodt utcában található.

 

A házhoz egy 500 m2-es telek tartozik. A kocsibeállást elektromos kapu segíti, és egy több autó elhelyezésére alkalmas kavicsos terület. A beálló mögött gyönyörűen gondozott tükörsima zöld gyep, a ház mögött pedig egy hatalmas fedett terasz található. Ez a kert a nyugalom szigete! A házhoz pince tartozik.

 

Az ingatlan téglaépítésű, összkomfortos. 2015-ben teljes belső felújításon esett át (elektromos és vízvezetékek, burkolatok) . A nyílászárók korszerűek, a fűtést gázkonvektor biztosítja. Másodlagos fűtésként egy cserépkályha is használható. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A palatető remek állapotban van. Ebbe a házba csak költözni kell!

 

Az ingatlan belső tere 75 m2. A házba belépve egy tágas előszobából juthatunk el a ház minden szegletébe. Bal kéz felé két szoba: egy jelenleg nappalinak kialakított nagyobb és egy hálószobának használt kisebb helyezkedik el. Szemben a külön kialakított WC és fürdő, jobb oldalt egy másik nagyszoba, és egy stílusos, élettel teli, étkező-konyha található, gyönyörű asztalosmunkával kivitelezett konyhabútorral. A konyhában található továbbá egy padlásfeljáró és a cserépkályha is. A tetőtér igény szerint beépíthető, tehát a ház további egy, nagyobb szoba kialakítására is alkalmas. A konyhából egy hátsó ajtón keresztül elérhető a hatalmas terasz, a kertipartik szempontjából tökéletes kialakítás.

 

Továbbá a ház minden része (még a pince is), riasztóval felszerelt, a biztonsághoz kétség sem férhet!

 

Ez a ház a Budapesten dolgozók számára is tökéletes választás! Az utca végén közvetlen busz indul az Örs vezér terére, a vasútállomásról (amely 15 perc sétára található az ingatlantól) pedig félóránként indul vonat Budapestre és Hatvanba. Autóval a főváros körülbelül 25-30 perc. A közelben óvodák, egyházi és művészeti általános iskolák, és egy középiskola is található. A városban több szupermarket, minden ágazatot lefedő kisboltok és egy benzinkút is üzemel.

 

Isaszegen a jelenlegi piaci viszonyok szerint ez az ajánlat egyedülálló!

 

 

 

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

 

Intor Ingatlan – Otthont biztonságban!

 

Ár

Irányár 44 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Intor Ingatlan
Név Marton Máté
Telefon +36 70 611 Mutasd
Email marton.mate@ Mutasd