Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 59 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2021
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika aa+: 40%–60% kiemelkedően nagy energiahatékonyságú
Lift van
Kilátás utcára,
ELADÓ a XII. kerületben, Orbánhegyen a 2021-es átadású Németvölgyi Residence 2. ütemében, a 3 épületből álló 46 lakásos villaparkban egy 1. emeleti 59,5nm-es /nettó 54nm fűtött alapterület + 11,3nm alapterületű terasz/ magas színvonalon kivitelezett lakás. Az épületek telepítésekor kiemelt szempont volt a környezethez illeszkedő, kellemes térérzetet biztosító beépítés, és a nagy kiterjedésű, egybefüggő felületű belső kert kialakítása. Az épületek homlokzatának egyediségét a változó síkok és a visszalépcsőztetett tömegek adják. A homlokzatképzés dryvit rendszerű, nemes vakolat kialakítású, amelyet színes, festett, edzett üveg betétek egészítenek ki.

Komfortérzetünket a meleg nyári órákban kihasználható mennyezethűtés finom szellői simogatják, valamint üdvözöljük az összes homlokzati nyílászáró elektromos mozgatású fém zsaluziával való beépítését. Az ablakok és az erkélyajtók 240cm névleges magassággal, korszerű, hőhídmentes alumínium profilrendszerből készültek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, jó légzárással. A /25,11nm-es/ nappali + étkező-konyha /4,62nm/ közös térérzetét tovább növeli az automata csepegtetőrendszerrel, részben zöld területtel ellátott fa-műanyag kompozittal /WPC/ burkolt terasz.

Az új, 0 km-s lakásról pár gondolat:
- AA+ energia besorolás, garantáltan alacsony rezsink lesz
- jó elosztású, a valós méreteket meghazudtoló térérzetünk van
- 2.8 méteres belmagasság
- kizárólag Bosch gépekkel felszerelt, bemart LED világítással ellátott konyhabútor
- a teremgarázshoz vezető fűthető lehajtó a gondtalan téli leálláshoz
- elektromos autótöltési lehetőség a teremgarázsban

A fűtés és hűtés, valamint a használati meleg vízellátást környezetbarát talajszondás hőszivattyúrendszer biztosítja.
A lakóhelyiségekben, kétcsöves, zárt rendszerű, a betonfödém alsó síkjára vakolatban, vagy álmennyezetbe szerelt mennyezeti hűtés-fűtési rendszer, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor és kiegészítő, temperáló padlófűtés tervezett. A lakásban egyidejűleg, vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására van lehetőség, az üzemmódok közötti átállás központilag történik. Az ivóvíz és a meleg vízellátás, a hűtés, és a fűtés lakásonként külön, távjeladóval leolvasható közös területen elhelyezett mérővel került kialakításra.

Havi 21e Ft-s kiadás a közös költség /ami a szokásos dolgokat tartalmazza: felújítási alap, szemét szállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, liftkarbantartás/.
A lakáshoz tartozik egy autó számára liftközeli teremgarázs beállóhely 7 M Ft értékben. Nem csupán autóval vagy tömegközlekedéssel, hanem gyalogosan is percek alatt elérhető a BAH csomópont és a Déli pályaudvar. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják. Akár egy gyors brunch a Villa Bagatellben, akár egy reggeli úszás a MOM Sportban, mind kivitelezhető, hiszen mindez karnyújtásnyira található a Németvölgyi Residence-től. Az ingatlan szerződés után azonnal birtokba vehető, és költözhető. Legyen Ön az első lakója e nívós lakópark minőségi lakásának.

A 89,4 M Ft-os lakás, és a 7 M Ft értékű teremgarázs beálló együttesen irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 89,4 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd