Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 156 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 708 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 16 m²
NAPFÉNY, CSEND, NYUGALOM ÉS MÉGIS JÓ KÖZLEKEDÉS!
NAGYTARCSÁN, A FELSŐ-RÉT LAKÓPARKBAN ASZFALTOZOTT UTCÁBAN, ÚJ KERTVÁROSI LAKÓKÖRNYEZETBEN, EREDETILEG SAJÁT RÉSZRE ÉPÍTETT ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ EGY 708 NM-ES TELEKRE!
Az igényes kivitelezésű, magas műszaki felszereltségű házban a burkolatok, szaniterek, belsőnyílászárók még a vevő igénye szerint választhatók! Az ingatlant tágas terek, hatalmas üvegfelületeken beáramló fény jellemzi, egy igazi luxus otthon! Igény esetén a garázs átalakítható lakó szobává!
Átadás: 2021. nyár.

Helységelosztás:
Az épület egy nettó: 155,6 nm-es földszintes kialakítású lakóház, melybe az előtéren keresztül a nappaliba/ 27,5 nm / és az étkező konyhába / 23,8 nm/ juthatunk. Innen érjük el háló helységeket / 2 X 13,7 nm / , gardróbot / 4,5 nm /, illetve az ehhez kapcsolódó fürdőt / 9,9 nm /, mosókonyhát, egy különálló wc-t, valamint az utcafronti szobához / 20 nm / kapcsolódóan egy gardrób helyiséget is. Az épület észak-keleti sarkába helyeztünk el egy gépkocsi tárolót / 24 nm/ , mely a mosókonyhán keresztül is megközelíthető. A nappalihoz egy fedett terasz/ 16 nm /is kapcsolódik.

Műszaki tartalomból:
Teherhordó falszerkezet: Porotherm 30-as falazóblokk + 15 cm hőszigetelés
Födémszerkezet: fagerendás födém készül, statikai terv szerint. Nyílásáthidalások Monolit és előregyártott vb. kivitelben Porotherm rendszerben készülnek.
Nyílászáró szerkezetek: A külső nyílászárók részben típustermékek, részben egyedi, hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezetű gyártmányok. A belső ajtók szintén részben egyedi, részben típustermékek, tömör és üvegezett kivitelben. Elektromos műanyag redőny beépítés.
Burkolatok: meleg burkolat 3.500.-ft hidegburkolat 6000.-ft os nm áron.
Fűtés: 1 db Panasonic T-CAP KIT-WXC12H9E8 típusú levegő-víz hőszivattyú + 1 db Heizer ARV-3 típusú puffertároló. Hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés , szobában acéllemez radiátor, fürdőszobában törölközőszárítós radiátor elektromos fűtőbetét.
Hűtés: Az épület hűtését a tervezett Panasonic levegő-Víz hőszivattyú biztosítja. A hűtési hőleadók magasoldalfali Fan-coilok, helyiségenkénti / 4 db/ elektromos termosztát vezérléssel.

ÉPÜLETSZERKEZETEK, ANYAGOK, SZÍNEK:
Lábazat: Terméskő burkolat barna színben
Homlokzatvakolat: Homlokzat vakolat bézs színben
Nyílászárók: Műanyag nyílászáró szerkezetek barna színben
Tetőfedés: Cserépfedés barna színben
Bádogos szerkezetek: Szürkeszínű eresz és bádogképzések
Riasztó, kaputelefon kiépítése. A telek rendelkezik vízbekötéssel, szennyvíz bekötéssel, telefon, valamint Tv bekötéssel is.

Tömegközlekedéssel 20 perc az Őrs Vezér tere, a lakópark szélétől 10 perc alatt elérünk a cinkotai HÉV megállóhoz onnan egyenesen a Metró megállóhoz jutunk. MO-s 5 perc kocsival!

HA FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT, HELYSZÍN MUTATÁSÁÉRT VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

Ár

Irányár 110 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Körmendi Eszter
Név Körmendi Eszter Katalin
Telefon +36 30 954 Mutasd
Email ujingatlanok@ Mutasd
garázzsal