Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 148 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 7 szoba
Telek terület 864 m²
Komfort összkomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: épülő
Épült 2020
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs megadva
ELADÓ Budakeszin, az Angol utcában, egy frissen épülő, ökoház jellegű családi ház. A ház 2 lakószintből áll, 148 nm nettó fűtött alapterülettel, és összesen 3db erkéllyel, valamint egy 19nm-es kialakított, fedett terasszal rendelkezik. A telek összesen 864nm alapterületen fekszik, fákkal gazdagon tűzdelve, természetkedvelőknek maga a paradicsom érzete. Gyűljünk össze akár családi grillezésekre, vagy csak egy ’sima’ tűzrakásra, jól fogjuk magunkat érezni. Az eddigi kivitelezési munkák során a már meglévő növényzet maximális védelme volt az egyik fő szempont.

Az ingatlan Budakeszin belül a központhoz közel fekszik légvonalban, de zsákutcában helyezkedik el, így átmenő forgalom nincsen, a nyugalmunk garantált. A tervezés és az elképzelés fő csapása egy önfenntartó, sok fa felhasználásával elkészülő, modern, de ugyanakkor az erdőbe homogénul illeszkedő koncepció, haladó szellemiségű tulajdonosoknak.

Az alsó szinten egy /37nm-es/ amerikai-konyhás nappali kapott helyet, ennek komfortját kandalló emelheti, aminek a helye ki van alakítva, egy lépcső alatti tároló, egy vendég wc, fürdőszoba, és egy szoba dolgozósarokkal, az utóbbi a kert felé /hátra/ néző teraszával összhangban. A bejárat mellett közvetlenül háztartási helyiség van a terveken, a kazán, illetve a mosógép stb. itt lenne elhelyezve.

Az emeleti szinten 4 szoba, egy fürdőszoba és egy wc találhatóak, és 3 oldalon erkély /két szobánként egy-egy közös, plusz egy fürdőből nyíló/. A ház a kor energetikai követelményeinek figyelembevételével készült, 30 cm-es Porotherm téglából épült, 14 cm kőzetgyapot szigeteléssel, 3 rétegű, igényes, 88 mm-es fa nyílászárókkal. Jelenlegi állapotban, gépészeti szerelés előtt, belső burkolás nélkül eladó. Ökológiai szennyvíztisztító rendszer, valamint mennyezeti hűtés-fűtés lett tervezve, de az új tulajdonos a teljes gépészetet saját elképzelése szerint formálhatja. A kert utca felől levő részén a front terasz alatt két autónak garázsbeálló alakítható ki. Valamint fontos megjegyezni, hogy az ingatlan a szigetelése alapján alkalmas passzív házként történő befejezésre is.

A házat ajánlom olyan családot tervezőknek, vagy családosoknak, akik a természetben szeretnének lakni, egy teljesen önellátó házban, de mégis a városhoz közel tennék ezt. A házra a 10 M Ft CSOK felvehető. A János-hegyre és a Budai hegység teljes nyugati vonulatára örökpanorámával rendelkező telken egy hatalmas dió, egy nagy cseresznye és más gyümölcsfák, valamint szőlő találhatóak. A telekkel szemközti oldalon már nincsenek házak, Natura 2000 besorolású erdő borítja. Ha épp nincs kedvünk autóba ülni, a zsákutca végéből egy rövid erdei lépcsőn rögtön a település fontos útvonalához juthatunk, ahol hamarosan Lidl élelmiszerbolt épül. A házból kilépve 6-7 perc gyalogosan a Tiefenweg utcai 22-es és 188-as Buszok megállója.

A 71,6 M Ft-os ár irányár. Az ingatlan a képeknek megfelelő állapotban van jelenleg, a készültségi fok minimálisan változhat. Az ár a képeken levő állapotot tükrözi, az aljzat betonozás illetve a fűtésrendszer kiépítésével változik. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 71,6 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
CSOK
igényelhető