Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 60 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
SZÉKESFEHÉRVÁRON, Vezér utcákban, földszinti, teraszos, kertkapcsolatos 60 m2-es tégla lakás, garázzsal ELADÓ. I.á.: 42,5 M Ft Tel.: 06(20)3370 424
A LAKÁS egy 4 lakásos társasház földszintjén található. Elrendezése: előtér, 2 szoba, gardrób, fürdőszoba, konyha, spájz. Frissen festett, szép állapotú, tágas otthon. Napfényes szobái hibátlan fa parkettával, többi helyisége járólappal burkolt. Az ablakok műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval. A jelenleg gardróbként használt ablakos helyiség a közlekedőről nyílik, ez igény esetén akár dolgozószobaként is funkcionálhat.  A gépesített konyha beépített Bosch villanysütővel és gáz főzőlappal, valamit mosogatógéppel felszerelt. A konyhából közvetlen kiléphetünk a teraszra, ami kellemes hangulatú reggelik, vacsorák és akár késő estig húzódó beszélgetések hangulatos helyszíne lehet. A terasz saját kb. 70 m2-es füvesített kertbe nyílik, melyet élő sövény választ el a szomszédtól. Ezen a kerten kívül van még egy külön kis konyhakert is, mely szintén a lakáshoz tartozik.
Az ingatlanhoz saját tulajdonú garázs is tartozik, mely benne van a vételárban.     
A HÁZ csendes, csekély forgalmú utcában fekszik. Két földszinti és két emeleti lakás van az épületben. Elektromos kapun keresztül jutunk be a telekre, jobbról maga a lakóház, annak folytatásában, a telek végénél pedig a 4 garázs található. A garázsok melletti szabad telekterületen húzódnak a konyhakertek, minden lakáshoz egy-egy kb. 30 m2-es terület. 
A KÖRNYÉK nagyon barátságos, családi házas övezet. Közlekedési szempontból a belváros autóval pár perc alatt elérhető. Tömegközlekedés ezen a részen – a Berényi út közelsége miatt – jól megoldott, hiszen több buszjárattal is utazhatunk, de mégis megfelelő távolságban van ahhoz, hogy a forgalom zaja már ne hallatszódjon be.
KIKNEK VALÓ IGAZÁN EZ AZ INGATLAN? Kertkapcsolatot szerető, teraszos lakást kereső érdeklődőknek ajánlom a lakást. Méretéből adódóan 2-3 fő részére lehet kényelmes az élettér. 
I.á.: 42,5 M Ft
Tel.: 06(20)3370 424
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Vásárláshoz, vagy eladáshoz a legmegfelelőbb ingatlanost keresi, vagy segítségre van szüksége? Tájékozódjon, keressen bizalommal és nézze meg szakmai facebook oldalam: https://www.facebook.com/horvatherikaingatlan
 

 

Ár

Irányár 42,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás&Kulcs - Székesfehérvár
Név Horváth Erika
Telefon +3620337 Mutasd
Email horvath.erika@ Mutasd