Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 85 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+3 félszoba
Parkolás nincs
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: részben felújított
belül: átlagos
Épült 1977
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre, udvarra,
Az eladásra kínált ingatlan Nagytarcsa központjához közel található egy földszint plusz három emeletes, két lépcsőházas épület földszintjén. A lakás a lépcsőházból nyílik, közvetlen kijárás van a délnyugati irányban lévő udvar felé, ahol füves terület található, fákkal övezve. Kimondottan csendes lakás, az utca forgalmának zaja nem érinti.
Az épület előtt nagy parkoló található, amit az itt lakók használnak.
Az ingatlan amerikai konyhás, a szobák külön nyílóak, 10-11 nm alapterületűek. A szobák mindegyikében beépített szekrény található. A WC és a fürdőszoba egybeépített. A fürdőszoba és a bejárat környéke járólappal burkolt, a többi helyiség pedig parkettás. A fal tapétázott.
A lakás központi része az amerikai konyhás-étkezős napali, ahonnan a többi helyiségek is nyílnak. Innen lehet az udvar felé is kimenni.
Közös költség 13 ezer forint. A fűtés gázkonvektoros, az átalánydíj havi 20 ezer forint. A víz és a villany fogyasztás a jelenlegi tulajdonosok életvitele mellett kb. 8-8 ezer forint. Tv és internet szolgáltatást a DIGI és a UPC szolgáltat az épületben.
A lakáshoz tartozik egy 4x4 méteres tároló is, amely a folyosóról nyílik.

Az udvar kisgyermekesek számára ideális. Közvetlenül a nappaliból nyíló kertkapcsolat lehetőséget ad a gyermekek felügyeletére akkor is, amikor a szülő a lakásban elfoglalt.
Pár perces sétával üzletek, bölcsöde, óvoda, iskola, posta, polgármesteri hivatal, buszmegálló elérhető. Budapest az M0-áson közelíthető meg a leggyorsabban.

Ár

Eredeti irányár 26 millió Ft
Akciós ár 25,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Confido Consulting Kft.
Név Kovács Zsolt
Telefon +36 30 790 Mutasd
Email k.zs@ Mutasd
alkalmi vétel