Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 86 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült kb. 1940
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 10 m²
Kilátás utcára, kertre, udvarra,
Az ingatlan csak irodám kínálatában elérhető!

Eladásra kínálom ezt a X. kerületben, Gergely utca közelében található 1. emeleti, tágas terekkel rendelkező felújított öröklakást. Jelenleg egy igazán kedves család lakja, azonban a gyerekek ahogy kezdenek felnőni, egyre inkább szükségesség válik a saját szoba mindannyiuknak. Az ingatlan műszakilag rendben van, külső homlokzata átlagosnak mondható. A közös belső udvarról elérhető a lakás bejárata a Földszinten, itt egy zárható ajtón keresztül juthatunk be a saját lépcsőházba, ami tárolásra tökéletesen alkalmas helyekkel is rendelkezik, most is polcokkal van tele a lépcső mellett és alatt. Nagy belmagasságának köszönhetően további rakodási helyek alakíthatóak ki! Az első emeletre fel kell sétálni, ahol cipőtároló és akasztó van a kabátoknak kialakítva.

A lakásba kettő helyről tudunk bejutni, egyrészről az előbb említett lépcsőházból, valamint a lépcsőházból kijutunk a lakás előtti erkélyre (8m2), mely teljesen saját használatú és a kellemes hangulatú, nyugodt udvarra néz és innen van a lakás másik bejárata. Egyből az előszobában találjuk magunkat, ahonnan nyílik a nappali, hálószoba, fürdő+wc és a konyha. Minden tér igen tágas, jó érzés időt tölteni benne, amikor megtekintjük látni és érezni fogja, hogy ez valóban saját részre készült, nem pedig egy eladás előtti felújításról van szó. Minden úgy van kialakítva hogy a hétköznapi életben a legkevésbé legyen látható, zavaró és mégis a maximális kényelmet nyújtsa. Konyhája elszívóval és minden fontosabb elektronikai eszközzel felszerelt, valamint ablakos, akárcsak a sarokkádas fürdőszoba!

A képet megfelelnek a valóságnak, így "csak" szép, azonban személyesen belépve érezhető lesz az otthon melege, ami rendkívül nagy érték egy ingatlanban.

Elhelyezkedési szempontból nagyon jó helyen van, közelben több park, tömegközlekedési lehetőségek megtalálható, valamint az iskolák, óvodák és a háziorvos, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség tárháza igen széles. Aki ismeri Kőbányát az tudja, hogy mennyire kellemes nagyrészt zöldövezeti részről beszélünk. :-)

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődőést, keressen meg mielőbb hogy közösen megtekinthessük és Ön is átérezze mindazt amit leírtam.

Az ingatlan készpénzből és banki hitellel egyaránt megvásárolható, tulajdonosok nyitott személyek, akik két lábbal állnak a földön.


Bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére, ritka az, hogy nem tudunk kedvezőbb megoldást nyújtani mint amit magánszemélyként vagy más közvetítőn keresztül elér, így mindenki jó szívvel veszi igénybe ezen szolgáltatásunkat! Természetesen ennek a lehetősége a lakás megvásárlástól függetlenül is fennáll! :-)

Várom, mielőbbi hívását!

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Miklós Krisztián EV.
Név Miklós Krisztián
Telefon +36 30 441 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
kiemelt