Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 64 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés elektromos panel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Lift nincs
Komárom- Esztergom megyében, Almásfüzitő felsőn (nagykolónia) „szomszédoktól mentes” lakás eladó.

Tata városa, csakúgy Komárom városa is 15 perc autóútra található. Főút közeli lakótelepen található az ingatlan, földszinti elhelyezkedéssel bír. 2017-ben teljes körű felújításon esett át, ekkor cserélték a teljes víz-, villanyhálózatot, műanyag nyílászáróit pedig redőnnyel, szúnyoghálóval szerelték fel. Az otthon melegét távfűtés adja, azonban tulajdonosai elektromos hőleadókkal vértezték fel a lakást, így abszolúte egyedi a fűtési rendszere.

Ny-i fekvéssel bír, közös használatú tároló tartozik az lakáshoz. A konyhabútor, továbbá 3 beépített szekrény a vételár részét képezi. Közös költség: 4200 forint. Közelben megtalálható óvoda, iskola, bölcsőde, továbbá üzletek, hivatali intézmények. Vasútállomás, buszmegálló elérhető közelségben.

Hirdetésem végéhez érvén, köszöntöm a ’vonal’ másik végén.

Bízom benne, kellő mennyiségű információval láttam el a lakásról. Ellenkező esetben kérem, keressen fel. Szeretném, ha tudná, díjmentesen, ugyanakkor érdek függetlenül segítek a csok-, babaváró támogatások útvesztőinek eligazodásában, hasonlóképp a piaci hitelekben is. Eredményes napokat kívánok, ha lakásvásárlásra adta fejét, mégis, elsők közti hirdetésként olvasta ezt, ha pedig régóta keres, de nem jött MÉG az ’igazi’, bízom benne, megtalálta számításait a fentebb leírtakban. Utóbbi esetében a szükséges, illetve kellő jogi háttérrel biztosíthatom a zökkenőmentes, gördülékeny adás-vételt.

Ár

Irányár 24,3 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Markotics Bence
Telefon +36 30 651 Mutasd
Email bence@ Mutasd
alkalmi vétel