Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 157 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 1083 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1982
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák full panoráma, sok erkély, terasz,
Budapest Kútvölgy részén, rendezett utcában 4 lakásos sorházban az utcai bejárattól legtávolabb lévő lakása eladó. A telek az udvar felé lejtős, a gépkocsi ki-behajtó fűtött. A lakáshoz tartozik egy egyautós garázs az udvaron a ház alatt. A nagykapu és a garázsajtó távirányítóval nyílik. A lakás belső 3 szintes, jó kialakítású. A bejárati ajtó előtti szélfogót beépítették, ezzel a területtel megnagyobbítva, jobban élhetővé téve a földszinti részt. A bejárati ajtó egy kis előszobába vezet, onnan nyílik jobbra konyha, balra egy zuhanyzó WC-vel és a Vaillant cirkó is itt kapott helyet. Az előszobából nyílik a nagy nappali, ami közel 40 m2. Itt van egy szinteltolás is, ahol az étkező kapott helyet, a nappaliból lépünk ki egy 28 m2 nagyságú DK-i tájolású nagy teraszra, ahonnan már elénk tárul a gyönyörű panoráma a Rózsadombra. A feljárati 2 karú lépcső a nappaliból indul. A földszinti rész nettó 50,56 m2, a szélfogó 4,8 m2, plusz 28 m2 terasz.
Az emeleti részen található egy nagyméretű 30,36 m2 nagyságú hálószoba és egy kisebb 9 m2 szoba, valamint egy fürdőkádas 6,77m2 fürdőszoba WC-vel, ez a szint 46,38 m2. Mindkét szobához tartozik egy-egy terasz 3-3 m2 nagyságban. A lépcsőn továbbhaladva felérünk a tetőtérbe, ahol két nagy szoba lett kialakítva, mindkettő L-alakú, nettó 18,33 m2 és 14, 58 m2 nagyságúak. Ez a szint nettó 39 m2 + az egyik szobához van egy kis 2 m2-es terasz. A tetőtéri szobák klímásak. A burkolatok a szobákban parketta, a köves helyiségekben kerámia. A nyílászárók műanyagok.
A kert közös használatú, itt kialakítottak egy kisebb játszóteret a gyerekeknek. Minden lakáshoz külön garázs tartozik. A szélfogó alatti rész tárolásra alkalmas.

Összeségében a lakás jól élhető, nagysága, szeparáltsága miatt többgyermekes családnak, akár kétgenerációnak is ajánlom. Közös költség nincs, összetartó lakóközösség az van!
Hívjon, szívesen megmutatom!

Ár

Eredeti irányár 139,9 millió Ft
Akciós ár 134,9 millió Ft (859,24 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Olga Ingatlan
Név Albitz Ferencné
Telefon +36 20 248 Mutasd
Email olgaingatlan@ Mutasd
sürgős