Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 164 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 480 m²
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Épült 2022
Ürömön a Völgyliget lakóparkban, családias környezetben most megvalósulhat az álma!
Korszerű, minőségi kivitelezéssel épülő ikerházat ajánlok.
A Völgyliget lakópark szinte teljesen beépült, illetve építés alatt áll. Egységes stílusú korszerű házak jellemzik.

A teherhordó falak Porotherm téglából készülnek 15 cm külső hőszigeteléssel. A födém monolit vasbeton szerkezet. A fedélszék fa szerkezetű, cserépfedéssel. Három rétegű műanyag ablakok kerülnek beépítésre. Hőszivattyús padlófűtés és mennyezethűtés készül.
Az amúgy is tágas amerikai konyhás nappaliban hatalmas ablakok, illetve tolóajtó növeli a teret, ezzel a terasz és a nappali szinte egybe nyitható. A földszinten kapott helyet a dolgozószoba, és egy zuhany-wc helyiség. és a nagyméretű garázs. Az emeleten a tágas szülői hálószoba külön fürdőszobát kapott zuhannyal ellátva. A két kényelmes méretű hálószoba mellett található a nagy fürdőszoba, ahol a kád és a zuhany mellett bidé is helyet kapott.A két gardrób helyiség, és a nagyméretű garázs elegendő tárolóhelyet biztosít.
Egyre több család ismeri fel Ürömön, illetve a természet közelségében rejlő kivételes lehetőséget, az itt épülő ikerházban minden lehetőség adott ehhez.
Kényelmes, ideális, és a legjobb megoldás amit választhat egy most épülő ház, melynek minden apró részlet kidolgozása most az Ön és családja kezében lehet!
Leköthető CSOK, illetve a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztása szakértő kollégánk ingyenes tanácsadásával. Fészekrakó fiataloknak, kisgyermekes családoknak, de akár összeköltözéshez is ideális.

Ár

Irányár 169 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Otthon Centrum Budaörs
Név Fülöp György
Telefon +36 70 454 Mutasd
Email fulop.gyorgy@ Mutasd