Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 200 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+3 félszoba
Telek terület 1000 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1980
Épület szintje 2
Energetika nincs
Erkély 8 m²
Eladásra kínálom, Vámosmikolán ezt a két szintes családi házat, mely akár két generációnak is otthonul szolgálhat. Jól megközelíthető, helyen aszfaltos utcában található, a buszmegálló, közpon, iskola, óvoda 10 perces sétával elérhető. A település váctól 50 km-re helyezkedik el, közel a szlovák határhoz.

Az alsó szint fel lett újjítva, az előszobán keresztül belépve, jobbra és balra is szobák nyílnak, az egyik egy nagyobb méretű szülői háló szoba, míg bal oldalon 3 db félszoba található, mely tökéletes elhelyezést biztosít az akár több gyermekes családoknak is. Egy kádas fürdőszoba, és egy külön helységben lévő mosókonyha , valamint egy különálló wc is van még. A folyosó végén egy tágas amerikai konyhás-étkezős-nappali lett kialakítva. Innen nyílik a fedett terasz, és lehetőség van a meglévő kéményre kandallót, vagy egyéb fatüzelésű kályhát elhelyezni. A földszinti részt idősebbeknek is ajánlom, mivel teljesen akadálymentesen megközelíthető.

Az emeleti részt külső lépcsőn keresztül lehet megközelíteni, így akár egy telejsen önálló lakásként is funkcionálhat.
A folyosóról összesen 2 nagyobb és egy kisebb szoba nyílik, de igény esetén a nagyméretű szobákból kisebb is alakítható, vagy lehetőség van egy világos nappali kialakítására az étkező mellett. Itt is egy kádas fürdőszoba, különálló wc, egy padlásfeljáró található, mely akár más funkciót is betölthet. Továbbá egy főzőfülke és egy ebédlő szolgálja az ott élők kényelmét.

A közművek közül a csatorna nincs bevezetve, de ez még a faluban sincs....Ipari 380-as áram is ki van építve. Az épület masszív tégla falakból áll, cserép borítású tetővel.

Ajánlom azoknak, akik szeretnének egy kellemes, csendes, jó levegőjű otthont. Szob autóval kb 15-20 perc, innen pedig a Nyugatiba közlekedő vonattal 1 óra alatt Budapesten vagyunk.

Amennyiben személyesen is szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!

Amiben segítjük Önöket:
-hitel ügyintézés
-CSOK ügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-földhivatali háttér
-ügyvédi háttér
-földmérés
-értékbecslés
+ szolgáltatásunk:
Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával!

Ár

Irányár 27.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Burik Andrea
Telefon +36 30 245 Mutasd
Email burikandrea.prolux@ Mutasd