Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 199 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1254 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épület szintje földszintes
Energetika :
Vác - Szent Mihály dűlőn eladó, egy minden porcikájában egyedi kivitelezésű, nyugodt utcában elhelyezkedő családi ház. Különlegessége a nappalit körbeölelő, nagyméretű ablakai, amiket nővények és zöldövezet vesz körül.

(A virtuális séta linkje a leírás végén található.)

Az 1254 négyzetméteres telekre, az elektromos kapun keresztül beérkezve, a természet lágy ölében érezzük magunkat. Az ingatlan stílusa és felépítése maximálisan illeszkedik a környező atmoszféra hangulatához.

Az eredeti épület 1970-ben épült, majd 2000-ben történt a lakótér bővítése, illetve azóta is folyamatosan korszerűsítették és karbantartották a tulajdonosai, ahogyan az elkészült fotókon is látható. A teljes ingatlan téglából épült, hőszigetelt, fűtéséről és melegvíz ellátásáról Immergas gázkazán gondoskodik. A hálószobák kivételével — ahol radiátorok kaptak helyet — a teljes házban padlófűtés került kiépítésre.

Az ingatlan teljes területe 199 négyzetméter, amiből a belső hasznos alapterülete 153 négyzetméter. Ennek helyiségei egy tágas nappali kupola alakú mennyezettel, egy fő hálószoba saját fürdőszobával, két további hálószoba, egy 20 négyzetméter nagyságú — 2.85 méter magasságú, akár hálószobaként vagy dolgozószobaként is funkcionáló — galéria szoba, plusz további egy fürdőszoba, egy konyha, egy kamra, egy közlekedő és egy nagyméretű garázs, melyhez tartozik egy tároló rész is. Az épület mögött található hátsó terasz intim és elszeparált, ideális a nyugodt lazításra és kikapcsolódásra. Az eddig említetteken felül az ingatlan kertjében rendelkezésre áll egy gazdasági épület, mely jelenleg tárolóként funkcionál, de igény szerint átalakítható más célra is.

10 perc sétára helyezkedik el a Duna-parttól, 5 percre a Szérűskertben található középiskoláktól és sportlétesítményektől, de a közelben találunk vasútállomást, buszmegállót, boltokat, gyógyszertárat és benzinkutat is.

Az ingatlan vételára: 109.000.000 Ft.

Virtuális séta elérhető itt: https://bit.ly/3uovkun

Ár

Irányár 109 millió Ft (547.74 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd