Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 505 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
KIZÁRÓLAG A DOT-ING INGATLAN IRODA KÍNÁLATÁBAN ELADÓ 160 NM-ES CSALÁDI HÁZ!!!

Tatabánya Felsőgalla csendes, nyugodt részén eladásra kínálunk, akár 2 generációnak is alkalmas 160 nm-es családi házat. A ház 505 nm sík telken helyezkedik el, 2 külön bejárattal rendelkezik, jelenleg kettő, 80-80nm-es lakótér került kialakításra, de igény szerint a két lakótér egybenyitható.

A ház első felének felújítása során a teljes víz- és villanyvezetékek cseréje megtörtént, új burkolatok, műanyag ablakok redőnnyel és több ponton záródó biztonsági ajtó került beépítésre. A házrész fűtéséről gázkonvektor és infrapanel gondoskodik.

A ház második felének felújítást elkezdték, melynek során itt is műanyag ablakok redőnnyel és több ponton záródó biztonsági ajtó került beépítésre, a víz- és villanyvezetékek cseréje szintén megtörtént, de a további felújítást az új tulajdonos saját ízlése szerint végezheti el. A felújításhoz szükséges anyagok nagy része is rendelékezésre áll, melyek igény szerint megállapodás tárgyát képezik. Ezen házrész fűtéséről gázkazán gondoskodik.

A ház teljes tetőszerkezetét 10 éve cserélték. Mindkét lakrész teljesen külön üzemeltethető, saját mérőórákkal rendelkeznek. A ház falazata kő és tégla. Az ingatlan tehermentes.

Kitűnő lehetőség fiatal pároknak, családoknak, akik saját ízlésük szerint kívánják befejezni, új otthonukat.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihirdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben a felsőgallai családi ház felkeltette érdeklődést, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt! +36-30/101-4930

Ár

Irányár 47,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Ingatlan Tatabánya
Telefon 0630/101 Mutasd
Email tatabanya@ Mutasd