Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 440 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
PÁRATLAN LEHETŐSÉG!!!
Eladó ház Tatán a HAJDÚ utcában!!!

Ha valaha arról álmodott, hogy a Tatai vár közvetlen közelében vásároljon ingatlant, szinte pár lépésre a Tatai Öreg-tó partjától a város egyik presztízs értékű utcájában, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget...

Tata Tóvárosi részén eladó ez a nagypolgári stílusú, híres jómódú szabómester által lakott és az utcafronton üzletként működtetett illusztris 30-as években épült ingatlan. A fedett kapúaljba megérkezve már érezhető az a hangulat, ami a század eleji múltra tekint vissza, hiszen ebben az utcában éltek és tevékenykedtek a tatai híres kézművesek. A tágas napfényes szobáknak a közel 4 m-es belmagasság ad különleges otthonos hangulatot, megidézve a régi korok stílusát a szobákban található antik bútorokkal, régi szekrényekkel, tálalókredenccel.
A 440 m2-es telken álló 120 m2-es épület statikailag nagyon jó állapotú, hiszen mikor ezeket a házakat építették még nem spóroltak az anyaggal, megfelelő átalakítással, kivitelezéssel luxus vagy álomotthon varázsolható belőle. A tető felújított, tatai cseréppel fedett, meghagyva az utcafronton a régi stílusú faragott homlokzatot. A fűtésrendszer is fejlesztésre került egy Radiant gázkazán beszerelésével, amely biztosítja az otthon melegét. Minden más korszerűsítést igénylő az eredeti, régi kort és formát idéző, és az új tulajdonos elképzeléseire van bízva. Ehhez jelenleg három szoba áll rendelkezésére, ami a hátsó kerti részen akár tovább bővíthető. Klasszikus egymásból nyíló tágas, fényes szobák nagy belmagassággal, aminek régies hangulatát egy új konyhabútorral és gépekkel felszerelt konyha töri meg, a stílust kicsit modernizálva. Tovább haladva egy fürdőszoba beépített sarokkáddal egészíti ki teljessé az egymásból nyíló tereket. A konyhából hátrafelé nyílik egy tároló-kamra helyiség, valamint a régi szabóműhely, amely az udvarból és a házból egyaránt megközelíthető.
A hátsó kerti részhez, egy régi kövekből épített boltíves kapun keresztül érkezünk, egy teljesen elszeparált parkosított füvesített kerthez, az új tulajdonos fantáziájára bízva, hogy ezen a részen milyen kialakítást tervez. További előnye az ingatlannak, hogy a hátsó utcából is megközelíthető, külön bejárattal, és egy saját épített garázzsal.

Ha a sorokat olvasva elgondolkodott, hogy belevágna egy értékálló befektetésbe, vagy elképzelte életét az ajtón kilépve a Tatai vár szomszédságában, akkor jöjjön nézzük meg együtt és gondoljuk tovább, hogy lehetne az Öné ez az egyedi paraméterekkel rendelkező, különleges ingatlan Tata város egyik legjobb utcájában, ahol szinte már minden régi ház elkelt…

Irodánk pénzügyi és ügyvédi háttérrel segíteni fog Önnek!!!
Az ingatlanról kizárólag az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon érdeklődjön!!!

Schlégl-Pintér Babett
schlegl.pinter.babett@dot-ing.hu
06 70 312 40 39

Ár

Irányár 68.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Schlégl-Pintér Babett
Telefon +36 70 312 Mutasd
Email schlegl.pinter.babett@ Mutasd