Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 98 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 750 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1970
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Csepel sziget csücskében, Budapesttől 22 km távolságra, Ráckeve közvetlen szomszédságában, Szigetszentmártonban kínálok eladásra, egy felújított, 92 nm, két lakrészes, összkomfortos, földszintes családi házat, Dunától mindössze 500 méterre!

A felújított ingatlan, nem csak mesebeli tornácos jellegét tartotta meg, de a 750 nm területű kert is elvarázsolja az ide érkezőket!

A fedett tornác alá érkezve először az első, mintegy 57 nm-es lakrészbe juthatunk be, ahol az előszobából egy WC és egy, a konyhától szekrénnyel elválasztott, dolgozó szobába érkezhetünk, igény esetén ezzel akár bővíthetjük is a konyhát!
Ha az előszobából bentebb lépünk, a nappaliba jutunk, ahonnan egy hatalmas világos szoba és a konyha nyílik, ez utóbbiból egy kádas fürdőszobába juthatunk!
A tornácon tovább haladva két, gyönyörű, kétszárnyas ajtó mögött bújik meg egyrészt a kamra, ahol a gázkazán is helyet kapott, másrészt egy igazi földalatti 35 nm-es pince, mely ideális a borászat kedvelőinek, de nyugodtan telelhetnek itt kedvenc zöldségeink és gyümölcseink is!
Ezt követően egy igazán impozáns nagyrészt fedett teraszról a hátsó, kisebb, összesen 35 nm-es lakrészt találjuk! Itt a konyha-étkező, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy 18 nm-es hálószoba került kialakításra!
A ház mellett megbújik még egy 4 nm-es tároló a kerti szerszámoknak!
Az udvarra beérkezve pedig egy 20 nm-es garázs is található!
Elrendezéséből adódóan a két lakrész nem összenyitható, ezért főleg kétgenerációs családnak ajánlom!

Az ingatlan kiváló helyen, csendes, rendezett utcában, barátságos szomszédokkal, buszmegálló közvetlen közelében helyezkedik el. De a remek közlekedési lehetőségek mellett, a közelben minden megtalálható, posta, ABC, templom...!

Ha felkeltettem érdeklődését vagy további kérdés esetén állok rendelkezésére!

Ár

Irányár 34,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ingatlan-Sziget
Név Fehérvári Ilona
Telefon +36 20 227 Mutasd
Email ilonafehervari1@ Mutasd