Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 130 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 662 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 2002
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Faluszéli téglaház Sülysápon! ÁRVÁLTOZÁS! Eladó Sülysápon ez a nappali + háromszobás, 2002-ben épült családi ház. A kétszintes épületben a meglévő szobákon kívül a felső szinten találunk még egy befejezetlen lakószobát és egy szintén befejezetlen vizesblokkot is. Az alsó szinten van az „amerikai típusú” nappali, étkező, konyha és két lakószoba. A felső szinten van a teljesen kész negyedik szoba. Az ingatlan fűtése és meleg víz ellátása modern kombicirkóval van megoldva. Burkolatok: a szobákban laminált parketta van, egyéb helyiségek járólapozva vannak. Az ingatlan összközműves, rövid időn belül költözhető.
Pár perces sétával érhetünk el minden fontos szolgáltatást, mely a mindennapok élhetőségéhez szükséges lehet. Ez alatt értendő pl. a vasútállomás is.
Sülysáp Város Pest megye közepén, a Gödöllői-dombság Alföldbe simuló dombjai között, Budapesttől 20 kilométerre fekszik. Lakosságszáma (8300) és területe alapján a Tápió menti járás második legnagyobb települése, ami mikró térségi központként a szomszédos 3-4 kisebb település számára is fontos kapcsolódási pont, mind a tömegközlekedés, mind a szolgáltatások szempontjából a főváros irányába.

Ár

Irányár 26 millió Ft (200 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KEJÓ Ingatlan
Név Kecskeméti József
Telefon +36 70 379 Mutasd
Email kejoingatlan@ Mutasd