Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 61 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 766 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Rétságon, a Körtefa utcában, pazar panorámával rendelkező, részben felújított családi ház került eladó sorba.

A településen igénybe vehető a falusi CSOK, ami 3 gyermek esetén vásárlásra 5 millió Forint, vásárlás után korszerűsítésre szintén 5 millió Forint.

Az ingatlan tégla építésű, összközműves, belső területe 61.5 négyzetméter, 3 külön nyíló szobával rendelkezik. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a melegvíz-ellátás villanybojlerrel megoldott (akár a cirkóról is üzemeltethető). Az elmúlt egy évben korszerűsítésre került a teljes fűtésrendszer (gázcirkó, radiátorok), a villanyhálózat, vízrendszer. Cserélték a külső és belső nyílászárókat, új fürdőszoba került kialakításra, a szobákat és a konyhát felújították, a tetőt átrakták. 766 négyzetméteres, körbekerített, enyhén lejtős telken fekszik, amin a ház mellett további melléképületek is találhatóak.

Rétság a Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, ez az adottság határozza meg a környék jellegét is. A településen áthalad a 2-s számú (nemzetközi: E77) főútvonal.

A város központja kb. 10-12 perc sétára található, így gyalog is néhány perc kényelmesen megközelíthető. Rétságon, mint járási központban megtalálható minden, amire a hétköznapokban szükség lehet: polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, járóbeteg-szakellátó központ, munkaügyi kirendeltség, bank, művelődési központ, vegyesboltok, töltőállomások. Mivel a 2-es számú nemzetközi főútvonal áthalad a városon, így közlekedés szempontjából is kedvező helyen fekszik.

Budapest autóval 40 perc alatt elérhető, de Rétságról óránként indulnak távolsági buszjáratok is a fővárosba.

Rétságon a fejlődő és bővülő ipari park folyamatos munkalehetőséget kínál az itt élők számára, de a közeli nagyobb városokba (Vác 23 km-re, Balassagyarmat 25 km-re) való ingázás sem ütközik akadályba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően.

Az ingatlan vételára: 30.000.000 Ft.

Ár

Irányár 30 millió Ft (491,8 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Erdősi Tamás
Telefon +36 30 518 Mutasd
Email buda.house.tamas@ Mutasd
CSOK
igényelhető