Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 38 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Telek terület 1200 m²
Komfort félkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2011
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
Terasz 8 m²
Álomotthon ingatlan és hiteliroda kínálja megvételre ezt a Rácalmáson található 38 nm-es téglaépítésű családi házat. A ház melegéről elektromos panelek gondoskodnak, de vegyes tüzelés is kialakítható. Tetőszerkezete pala. Nyílászárók a kis szobában műanyag, nappali illetve konyhába fából készülte. Fedett terasz járólappal burkolt. Két kocsi beálló is ki lett alakítva. Hálószoba 15 cm-es lépésálló szigetelést kapott. Víz ellátás jelenleg a házi vízmű biztosítja ami az ásottkútból történik. Meleg vizet a villanybojler biztosítja. Vízhálózat a házba bekötésre kelűt az új tulajdonosnak már csak rá kell csatlakoznia a rendszerre. Villanyhálózat 32 A-ra meg lett növelve. Az emésztő 5 m3-es. Gáz az utcában. Az ingatlan per és tehermentes 1/1 tulajdonos és azonnal birtokba vehető.


Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Enri Richárd
Tel: 06 20 378 8226 Email: alomotthoningatlanok@gmail.com

Ár

Irányár 14 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda ÁlomOtthon Ingatlan Iroda
Név Enri Richard
Telefon +36 20 378 Mutasd
Email alom.otthonigatlanok@ Mutasd