Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 1083 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 1972
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák télikert!
ELADÓ CSALÁDI HÁZ ŐRBOTTYÁNBAN!

Őrbottyán Pest megyében, a Váci járásban található, a budapesti agglomeráció külső övezetében.
A város a fővárostól mintegy 30 km-re, észak-kelet felé, a Cserháthoz tartozó Gödöllői-dombság vonulatában helyezkedik el, lankás, kirándulóhelyekkel körülvett területen. Őrbottyánból az M3 autópálya gödöllői csomópontja kb. 10 km távolságban érhető el, így Budapesten akár 35-40 percen belül ott lehetünk.
Tömegközlekedés szempontjából Vác-Veresegyház-Budapest-Nyugati Pályaudvar vasútvonalon, illetve buszjáratokkal is jól megközelíthető.
A település tiszta, rendezett, számos kulturális programot kínál lakóinak.
A megvételre kínált 1972-ben épült családi ház a város központjában, 1083 m2-es saroktelken épült. A vasútállomás, autóbusz megálló, élelmiszer bolt 2 perc gyalogútra található, az orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, posta, pénzintézet kb.10 percen belül érhető el.
Az összközműves, parkosított terület öntözését ásott kút biztosítja. Az évek folyamán számos dísznövény telepítésére sor került, melyekben az ingatlan tulajdonosa kora tavasztól késő őszig gyönyörködhet.

A 120 m2 alapterület alatt, teljes egészében szuterén foglal helyet. Itt találjuk a fűtésközpontot, illetve az épületgépészeti szerelvények túlnyomó részét. Fűtése FÉG gázkazánnal, radiátoros hőleadókkal megoldott, de a vegyes tüzelésű kazán is beüzemelhető másodlagos fűtés gyanánt.
A szint tárolásra, mosókonyha kialakítására, vagy akár beltéri szabadidős tevékenységekhez nyújthat számos lehetőséget. A megfelelő magasságú szuterén két bejáraton át is megközelíthető, ezért funkcióváltásnál könnyen megosztható a területe.
Fent, a lakótérben, kandallós enteriőrt is megálmodhatunk, de számos variációt enged a képzeletünknek a kevés átalakítási szabályt felállító belső tér és műszaki tervezés, mivel a belső falak többségében igény szerint áthelyezhetők.
A sarokteleknek és a ház lakószintjének szintén két bejárata van.
Parkolni a kertben és a téglából épített garázsban is lehet, a telek több személyautó befogadására is alkalmas. A terület ház mögötti részén kutyák vagy kisállat tartásra igényesen kialakított helyet találunk.
Erről a részről vezet stabil vaslétra a padlásra.
A másik lépcsősorról a kellemes, félárnyékos, fűthető télikertbe jutunk, innen nyílik a ház hátsó bejárata ahonnan a konyha-nappali-étkező helyiségbe léphetünk.
A homlokzati oldalról felvezető lépcső végén a bejárat szintén ebbe a térbe vezet.

A házban 3 parketta burkolatú szobát, és egy félszobát találunk. Az utóbbi kiskonyhának is használható több generáció összeköltözése esetén, mivel a víz és annak elvezetése ide is bekötésre került. A fürdőszoba és a WC külön helyiségre osztott, továbbá kamra, gardrób, mosókonyha is része a lakótérnek.
A nyílászárókat hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték.
Az esetleges korszerűsítések, burkolatcserék, alacsony költségvetésből megoldhatók, de jelenlegi állapotában is kiválóan alkalmas a ház a használatba vételre.
Az épület egy időben óvodaként üzemelt, de más gazdasági-, kereskedelmi- vagy szolgáltatási tevékenység végzésére is alkalmas lehet.
Igazán nagy üvegfelületei, világos, körbe napozott terei, kellemes, kényelmes otthont nyújthatnak összeköltözők és nagycsaládosok számára is.
Az ingatlan megtekinthető hétvégén is, előre egyeztetett időpontban!
Irányár: 39,9 M Ft

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban:

- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!

Ár

Irányár 39,9 millió Ft (332,5 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Moys-Szabó Tünde
Telefon +36 70 620 7375,+36 70 564 Mutasd
Email m.szabotunde@ Mutasd