Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 90 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1151 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
ÍME A LEGKEDVELTEBB TÍPUS: MASSZÍV SZERKEZETŰ KOCKAHÁZ! ALAKÍTSA ÍZLÉSE SZERINT!

A komáromi Dot-ing ingatlaniroda eladásra kínál Kocson a településközponthoz közel 1.151 m2-es, közműves (víz, villany- és csatorna van, gáz az előkertben) telken fekvő, 1974-ben épült, tégla építésű, földszintes kialakítású, 90 m2 alapterületű, 3 szobás családi házat.
Az ingatlan tágas, világos helyiségekkel. Elosztása a következő: Előtér, 2 utcafronti szoba, nappali, konyha, fürdő-Wc helyiség, kamra. A szobák padozata laminált parketta, a többi helyiségben mozaiklap van. Fűtése a konyhában elhelyezett vegyes tüzelésű kazánról kiépített központi fűtés. Az épület masszív szerkezetű, a födém előre gyártott vasbeton gerendák közötti béléstestekkel kitöltött. A tető faszerkezetű sátortető, négyzetes palafedéssel, új eresz- és lefolyócsatornával. A homlokzat kőporos vakolatú, szigetelése nincs. A nyílászárók nagyrésze eredeti beépítésű, faszerkezetű, a két utcafronti szobában új. A lakóház folytatásában tégla építésű tároló- és állattartó épületek állnak. A nyílászárók faszerkezetűek, eredeti beépítésűek. A telek első udvarrésze körülkerített, hátsó része konyhakert művelésű.
Összességében az ingatlan felújítandó állapotú, mely lehetővé teszi, hogy saját ízlésére formálja.

Ezt az ingatlant azon családos ügyfeleinknek ajánljuk, akik kedvelik a csendes, falusi nyugalmat.

Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlaniroda kínálatában található és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően! Kérdéseivel hívjon! Nagy Edit 30/6-226-317

Ár

Irányár 25 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Nagy Edit
Telefon 30 622 Mutasd
Email nagy.edit@ Mutasd