Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód YTONG
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 633 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült kb. 1980
Épület szintje 1
Energetika nincs
Terasz 5 m²
Extrák ingatlan séta, drón fotózás, emlékfotózás. lakás kiürítés, kert rendezés, parkosítás, felújítás kivitelezése, projekt bonyolítás.
Alkuképes áron Eladó Hajdúböszörmény belvárosában egy 150 m2, két család részére is alkalmas, 4 szoba + nappalival rendelkező családi ház. A ház rendkívüli gondossággal került átépítésre. Az átépítés során bővítés is történt. Az utcai rész még az eredeti stílusát mutatja, de már jelen van a laminált padló és parketta burkolat, a vidám modern megvilágítás. Az étkező kiválóan alkalmas családi ünnepek lebonyolítására. A fürdőszoba tágas, sarok kádja biztosítja a wellness érzést. A hálószobát a családi ház nyugodt csendes részére helyezték.
Az étépítés során egy emeleti rész is került a családi házra, ami 2 szobából álló külön bejárattal rendelkező, fürdőszoba és gardrób helyiséggel rendelkező lakrész. Ehhez tartozik egy 14,5 m2 terasz rész. Az ide vezető lépcső és korlát valamint a terasz korlát építése még folyamatban van.
A családi ház rendelkezik egy 2 állásos gépkocsi tárolására alkalmas garázzsal, és egy kamrával, ami 30 m2 plusz helyiségeket jelent a család résére. A családi ház fűtéséről és használati meleg víz ellátásáról geotermikus energia gondoskodik. Az energia felhasználást napkollektor csökkenti.
Az ingatlant kifejezetten azoknak ajánljuk, akik értékelik a modern építészetet, technológiát. Környezet védelemre nagy hangsúlyt fektetnek.
Kérd videó felvételünket! Aztán gyere el! Nézd meg! Vedd meg! Hidd el megéri!
Negotiable price For sale in the center of Hajdúböszörmény, a 150 m2 family house suitable for two families, with 4 rooms + living room. The house has been rebuilt with extreme care. During the reconstruction, an expansion also took place. The street section still shows its original style, but laminate flooring and parquet flooring, cheerful modern lighting are already present. The dining room is perfect for family celebrations. The bathroom is spacious with a corner bath for a wellness feeling. The bedroom was placed in a quiet quiet part of the family house.
During the construction of the restaurant, an upstairs part was added to the family house, which consists of 2 rooms with a separate entrance, a bathroom and a wardrobe. It has a 14.5 m2 terrace area. The construction of the staircase and railing leading here as well as the terrace railing is still in progress.
The family house has a garage for 2 cars and a pantry, which means 30 m2 of extra space for the family gap. The family house is heated and hot water is provided by geothermal energy. Energy consumption is reduced by a solar collector.
We recommend the property especially to those who appreciate modern architecture and technology. Great emphasis is placed on environmental protection.
Ask for our video recording! Then come on! View! Buy it! Believe me it's worth it

Ár

Irányár 52,5 millió Ft (333,33 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Hajdú-Ház Ingatlaniroda
Név Kiss Erika
Telefon +36 20 340 Mutasd
Email hajduhaz@ Mutasd
kétgenerációs