Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 966 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: telken
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Dömsödön vált eladóvá ez a hangulatos, még bővíthető, beépíthető tetőtérrel rendelkező 50 nm-es házikó 966 nm-es telekkel, melléképülettel.

A családi ház egy rendezett telken található, amelyen található még a ház előtt egy fedett autóbeálló, kutyakennel, hátul pedig egy melléképület.
A ház teljes felújításon esett át az elmúlt évek során. Új villany és vízvezetékek, tetőszerkezet és fedés, nyílászárók, burkolatok kerültek beépítésre. Az utca felé, a nappaliból egy fedett teraszra is kiléphetünk. A kert hangulatos, virágos, gondozott. A ház tájolása kiváló, már reggeltől egészen napnyugtáig besüt a nap.
A meleg vízellátást egy új és modern Ariston bojler biztosítja, amely hőszivattyús rendszerre is köthető. A hűtést és fűtést nagy teljesítményű, modern inverteres klíma biztosítja. A padlástér beépíthető, már jól leszigetelték, így tk. 1 nagyobb és egy kisebb szoba kialakítására alkalmas.
A WC külön helyiségben kapott helyet a fürdőtől. Ezeken kívül tk. egy légteret alkot jelenleg a földszint, így leginkább egyedülállók, vagy párok részére alkalmas a ház. Minden közműrákötés megvan, az utca aszfaltozott. Buszmegálló 1 km, a központ pedig 2 km-re van a háztól. Elektromos kapunyitó a kényelmes beálláshoz, fúrt kút az olcsó locsoláshoz.

Tehermentes, hitelezhető ingatlan, rendezett jogi háttérrel, belterületi lakóházként nyilvántartva. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.

I.ár: 17.500.000.- Ft

Ár

Irányár 17,5 millió Ft (350 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email iroda@ Mutasd