Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 137 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 545 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: átlagos
Épült 1930
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika nincs
II/a.kerület Remetekertvárosban külső homlokzatát tekintve nemrég felújított, kétgenerációs 2 lakásos , a 30-as években épült villa eladó. Kerti gépkocsi-beállója 2 autó számára biztosít beállást. A háznak két lakószintje, egy tágas padlástere és egy különálló, lakható melléképülete van. A két szinten 1-1, minden szempontból szeparált lakás helyezkedik el.
A telek területe 545 m2, a házé összesen 137 m2. Alsó lakás (2 szoba, 1 félszoba, 1 konyha és 1 fürdőszoba) 61 m2, felső szint(3 szoba, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba) 68 m2, a melléképülete (1 kis fürdő és 1 kis szoba) 8 m2. Padlástere a ház alapterületébe nem számított további ~ 60 m2. Ezen kívül egy nagyobb és két kisebb lépcső alatti tároló is rendelkezésre áll, melyek 1m2 és 4m2 közöttiek. A kertben 2 gépkocsi elhelyezésére alkalmas beálló került kialakításra.
Az ingatlan nagyon nagy előnye, hogy a hűvösvölgyi végállomás kényelmes sétával elérhető, a közelben vannak vásárlási lehetőségek, iskola, óvoda.
Kiválóan alkalmas két család együttélésére, de cégközpontnak, különféle üzleti célra is megfelel.A két lakás összenyitásával nagyméretű villalakás alakítható ki.

Ár

Irányár 119,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda CP Ingatlan Kft.
Név Czitóné Parrag Klára
Telefon +36 30 996 Mutasd
Email czito@ Mutasd