Lakáscentrum.hu - ingatlan, lakás, ház, iroda
2014. szeptember 02., kedd - Dorina, Rebeka
MagyarEnglishDeutch
Keresés azonosító szerintA térképes rendszerünk a Hiszi-Map adatbázisával készült

 
 
Oldal: 1  2  3  4  5  » .... 12 Találat: Rendezés:

BUDAPESTI HASZNÁLT ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁSOK

Budapest, I kerület Gellérthegy
Fénykép: Budapest, I kerület Gellérthegy  társasházi lakás

Szereti, ha a város a lába elé terül? Szeretné az erkélyéről a Budai Vár, budai hegyek látványát egyaránt élvezni? Megteheti ezt a Gellérthegy-Hegyalja úton lévő 2 és félszoba-hallos, második emeleti polgári lakásából. A 6 lakásos, kertes társasházban lévő ingatlanon kb. 5 éve a vezetékrendszert teljes körűen felujitották, a tetőt szigetelték. Egy festés és esetleges nyilászáró-csere után élvezheti a fent emlitett előnyöket!


Akciós ár: 36 Millió Ft  Lakóterület: 69 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 2
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Vécsei Melinda 06-20-437-7028
melinda@huberingatlan.hu

Budapest, I kerület Váralja Attila út
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Attila út társasházi lakás

Mikó utcánál tündéri bauhaus ház legfelső emeletén extra világos nagyon trendi bűbájos vérmezőre néző nagy francia erkélyes 4 éve teljeskőrűen felújított 1 szobás amerikai konyhás lakás eladó! Iá:14,9Mft


Ár: 14.9 Millió Ft  Lakóterület: 42 nm
Szobaszám: 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 4 Épületszint: 4
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Szalóczy Pál 20-326-5787
pal.szaloczy@gmail.com

Budapest, I kerület Vár Dísz tér
Fénykép: Budapest, I kerület Vár Dísz tér társasházi lakás

KURIÓZUM A VÁRBAN, Tóth Árpád sétánynál, Gyönyörűen felújított nagypolgári 1800-as évek végén épült ház emeletén, LÉPCSŐHÁZBÓL NYÍLÓ, jelenleg két nagyszobás, DE KÖNNYEN HÁROM SZOBÁSSÁ ÉS DUPLA-KOMFORTOSSÁ ALAKÍTHAT 95 nm-es PARLAMENTRE PANORÁMÁS FANTASZTIKUS ADOTTSÁGÚ nagyon világos, Déli fekvésű egyedi gázfűtéses ÖRÖKLAKÁS 65,9 mft-ért eladó Lakáshoz tartozik egy 5 nm-es külön tároló Közös költség: 9300 ft


Ár: 65 Millió Ft  Lakóterület: 100 nm
Szobaszám: 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Bérces Róbert T10 06-20-261-7178
rczukor@t-online.hu

Budapest, I kerület Váralja Logodi u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Logodi u. társasházi lakás

IRODÁNAK IS ALKALMAS, KIVÁLÓ BEOSZTÁSÚ, 124NM-ES, 4SZOBÁS LAKÁST KÍNÁLOK ELADÁSRA A NÉPSZERŰ LOGODI U.-BAN. I kerületben, a Budai Vár szoknyáján, a Logodi utcában eladásra kínálok egy első emeleti 124nm-es 4 szoba+nappalis amerikai konyhás átlagos állapotú egyedi fűtéses lakást. A társasház az 1910-es években épült 3 emeletes, 24 lakást számlál, jó állapotú és a környékhez méltó hangulattal rendelkezik. A lakás alapterülete 124nm, melyen egy nagyobb, udvarra ablakos, tágas amerikai konyhás nappali, 4 szoba, egy fürdőszoba, illetve egy külön WC oszt fel. A lakásba lépve a tágas nappaliba lépünk, mely a lakás centruma, innen nyílik 2 szoba, a WC, illetve a fürdő. A lakásban a vezetékek cseréje 6 éve történt, a strang csere 8-10 éve történt, a fürdőszobát 6 éve újították fel. Az ingatlan konvektoros fűtésű, a belmagasság 3,4m, a közös költség 28.000Ft, vízóra van, a téli fűtési költség 20-30.000Ft, a lakás télen teljesen körbefűtött. Hívjon bizalommal.


Ár: 39.7 Millió Ft  Lakóterület: 124 nm
Szobaszám: 4 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
BH Buda 06-1-315-3367
bh.budahouse@gmail.com

Budapest, I kerület Gellérthegy Berényi u.
Fénykép: Budapest, I kerület Gellérthegy Berényi u. társasházi lakás

GYÖNYÖRŰ, 105 NM-ES, NAPFÉNYBEN FÜRDŐZŐ, 1 EMELETI, BELSŐ 2 SZINTES, KITŰNŐ BEOSZTÁSÚ LAKÁST KÍNÁLOK ELADÁSRA A GELLÉRT HEGYEN, NAGYON SZÉP HÁZBAN. I. kerület frekventált részén, kitűnő tömegközlekedésnél mégis madárcsicsergésben, a Gellért hegyen, Berényi utcában egy 1911-ben épült gyönyörű 13 lakásos, világos, rendezett, kulturált lépcsőházú, nagyon hangulatos társasházban kínálok eladásra egy HIHETETLENÜL NAPOS D/D-Ny-i tájolású Bruttó 105 nm-es belső 2 szintes EGYEDI FŰTÉSŰ, közepes állapotú 2+3 fél szobás lakást. Az ingatlan kellő távolságra helyezkedik el a Hegyalja úttól, így a zaj szennyezés mértéke elhanyagolható. A panoráma a budai hegyekre igen nagy értéket képvisel az ingatlanban. A lakás tartozéka a mintegy 14 nm-es terasz, mely tájolásából adódóan teret enged napozásnak sőt még sütögetésnek is a Berényi utcára, valamint magas, örökzöld fenyőfákra néz. Hívjon bizalommal!


Ár: 36 Millió Ft  Lakóterület: 95 nm
Szobaszám: 2 + 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 2
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
BH Buda 06-1-315-3367
bh.budahouse@gmail.com

Budapest, I kerület Váralja Apor P.u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Apor P.u. társasházi lakás

Váralja frekventált mellék utcában, Budai vár tővében eladó 40 nm-s müszakilag is felújított lakás. Igényesen kialakitott, fiatalos lakás. Fűtés gázkonvektor. Közelében Vár, Duna part Parkolás utcán ingyenes a lakók számára. Közös ktg 4.600 Ft Rendezett társasház. Jó befektetési lehetőség is. Közlekedés kiváló


Ár: 14.8 Millió Ft  Lakóterület: 40 nm
Szobaszám: 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: Magas földszint Épületszint: 2
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Takács Edit 06-20-372-3728
edit@keywest.hu

Budapest, I kerület Váralja Batthyány u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Batthyány u. társasházi lakás

I kerület frekventált részén, a Budai vár szoknyáján eladásra kínálok egy 90nm alapterületű 3 szobás, felújítást igénylő magasföldszinti nagypolgári lakást. A környék tömegközlekedése kiváló, pár perc sétával megközelíthető a Batthyányi Tér, így a kettes metró, több busz járat, valamint a Széll Kálmán tér. A mindennapi élethez elengedhetetlen kellékek, mint boltok, piac, rendelő, állatorvos, vendéglátóipari egység, gyógyszertár megtalálható itt. A társasház az 1910-es években épült 2 szintes, közepes állapotú és 6 lakást számlál, udvarral rendelkezik. A lakás alapterülete 90nm, melyet 3 nagyobb szoba, egy előszoba egy konyha valamint egy kamra tagol. Az ingatlan állapotát tekintve felújítandó, ám beosztása rendkívül kényelmes, elsődlegesen irodának, rendelőnek alkalmas. A lakásnak 2 külön bejárata van, a szobák tágasak, a belmagasság 3,4m, a közös költség 15.000Ft, melyben a korlátlan vízfogyasztás díja is benne foglaltatik. Télen a meleget jelenleg konvektorok biztosítják. AJÁNLOM RENDELŐNEK, IRODÁNAK, DE LAKÁS CÉLJÁRA IS ALKALMAS. Hívjon bizalommal.


Ár: 23 Millió Ft  Lakóterület: 90 nm
Szobaszám: 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: Magas földszint Épületszint: 1
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
BH Buda 06-1-315-3367
bh.budahouse@gmail.com

Budapest, I kerület Váralja Szőnyeg u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Szőnyeg u. társasházi lakás

I kerületben, a Budai Vár szoknyáján eladó egy másfél szobás K-i tájolású, kényelmes beosztású egyedi fűtéses, utcai fronton II emeleti öröklakást kínálok eladásra. A környéken jellemzően minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükségeltetik, boltok, rendelők, gyógyszertárak, nem messze még állatorvos is található, valamint romantikus sétáknak adhat otthont a Budai Vár. A társasház a 20 as évek környékén épült, 4 emeletes, 45 lakást számlál, jó állapotban van és kifogástalan lakóközösség jellemzi. A lakás alapterülete 43 nm, melyet tagol egy tágas, mintegy 18nm-es K-i tájolású nappali, egy kisebb, ám hálónak megfelelő, szintén utcai, keleti tájolású 8nm-es hálószoba, egy étkezős konyha, valamint egy fürdő WC-vel. A belmagasság 3,6 m, mely megenged akár egy fekvő galériát is, a fűtés villanyfűtés, a meleg vizet villany boiler biztosítja, a közös költség 11.000Ft, melyben a korlátlan vízfogyasztás díja is benne foglaltatik. Az ingatlan tulajdoni lapon magasföldszinti, ám a Vár-hegy áldásos tulajdonságának köszönhetően a természetben II. emeleti és mind a 2 utcai ablak a Szőnyeg utcára néz. A lakás tartozéka egy kisebb pince rekesz is. SZÉP HÁZBAN, KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, JÓ KÖZLEKEDÉSNÉL EGY MÁSFÉL SZOBÁS, VÉRBELI LEGÉNY/LEÁNY LAKÁST KÍNÁLOK ELADÁSRA A VÁRKERÜLET SZÍVÉBEN.


Ár: 17.5 Millió Ft  Lakóterület: 43 nm
Szobaszám: 1 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 4
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
BH Buda 06-1-315-3367
bh.budahouse@gmail.com

Budapest, I kerület Váralja Logodi u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Logodi u. társasházi lakás

A Vár alján 1980-ban épült "teraszház"-ban eladó ez az I. emeleti 71 nm-es, nagy teraszos, panorámás lakás.


Ár: 27.9 Millió Ft  Lakóterület: 71 nm
Szobaszám: 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: Félemelet Épületszint: 2
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
BH Rózsadomb 06-30-647-0059
bh.rozsadomb@gmail.com

Budapest, I kerület Váralja Ponty u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Ponty u. társasházi lakás

Közvetlenül a vár alatt a Ponty utcában megvételre kínálok egy 78 négyzetméteres, két és fél szobás tágas, világos lakást. Az ingatlan félemeleten helyezkedik el, ablakai egy gyönyörű lépcsősorra néznek. Közös költsége 47000 Ft/hó, ami magában foglalja a fűtést és a korlátlan vízfogyasztást is. Tartozik hozzá egy zárható tároló a száraz pincében. Az ingatlan egy tizenkét lakásos, szépen felújított társasházban van, kedves szomszédokkal. Értékálló lakás a város előkelő negyedében, jó közlekedéssel a Batthyány tér közelsége miatt. A lakás kiváló állapotban van és azonnali beköltözéssel várja igényes gazdáját.


Ár: 36.5 Millió Ft  Lakóterület: 78 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: Félemelet Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Németh Zoltán László 06-70-421-7412
info@budahouse.hu

Budapest, I kerület Váralja Tábor u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Tábor u. társasházi lakás

ELHELYEZKEDÉS: I. kerületben, Vár aljában, a Tábor utcában található az épület. AZ INGATLANRÓL: A 48 nm-es lakás a ház félszuterén részén helyezkedik el. Orvosi rendelőnek, üzlethelyiségnek kiválóan alkalmas. 1 szobás, a szoba ablaka a Vár falára néz. Ny-i fekvésének köszönhetően, meglehetősen világos a lakás. Gázkonvektor fűtéssel rendelkezik. A lakás jó állapotú, tisztasági festés után költözhető. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 48 nm KÖLTSÉGEK: Közös költség: 14500 Ft, mely tartalmazza a ház karbantartását, szemétszállítást, felújítási alapot. A HÁZ ÉS LEHETŐSÉGEI: A 8 lakásos társasház külseje és belseje egyaránt jó állapotú. A homlokzatot nemrég újították fel. PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS: Parkolásra az utcán nyílik lehetőség. TÁROLÓ: A lakáshoz tartozik egy kb. 4 nm-es száraz, zárható tároló. IRÁNYÁR: 11,8 MFt


Ár: 11.8 Millió Ft  Lakóterület: 48 nm
Szobaszám: 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: Szuterén Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Nagy Eszter Renáta 06-70-421-7412
nagyeszterrenata@gmail.com

Budapest, I kerület Naphegy Hegyalja út
Fénykép: Budapest, I kerület Naphegy Hegyalja út társasházi lakás

I kerület Hegyalja út elején Aladár utcára és Dunára néző 3 szobás(külön bejáratúak)lakás rendezett, jó lakó közösségű házban eladó. Esetleg a környéken kicsivel nagyobbra cserélhető ráfizetéssel. Iár: 32MFt


Ár: 32 Millió Ft  Lakóterület: 78 nm
Szobaszám: 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 4
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Szalóczy Pál 20-326-5787
pal.szaloczy@gmail.com

Budapest, I kerület Vár Szentháromság u.
Fénykép: Budapest, I kerület Vár Szentháromság u. társasházi lakás

ELADÓ lakás a Budai Vár területén! Az ingatlan a Budai Vár frekventált területén, a Szentháromság térről 100 méterre található. A földszinti lakás 50 nm-re,mely 1 + félszobás, lehetővé teszi, hogy irodaként is funkcionáljon, állapota újszerű, kertkapcsolata egyedivé ,hangulatossá teszi. A fürdőszoba és a lakás berendezései luxus körülményeket sugallnak. A konyha MILE beépített gépekkel teljesen felszerelt. A lakásban beépített cseresznye gardrób szekrények találhatók, beépített fa burkolattal. A fürdőszobában Hansgrohe zuhanyzó és testmasszírozó található. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, igény szerint berendezéssel is eladó. Várom hívását,nézze meg garantáltan beleszeret!


Ár: 35 Millió Ft  Lakóterület: 50 nm
Szobaszám: 1 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: Földszint Épületszint: 2
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Horváth Krisztina 06-70-381-7437
president.ingatlan1@gmail.com

Budapest, I kerület Váralja krisztina város
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja krisztina város társasházi lakás

Vár alján, Krisztinaváros csendes utcájában kínáljuk eladásra ezt a kellemes,belső kertre néző földszinti lakást. Teljesen felújított , igényesen kivitelezett cirko fűtéses 44 nm-es. A ház jó állapotú, közel a Széll K. térhez.


Ár: 17.9 Millió Ft  Lakóterület: 44 nm
Szobaszám: 1 + 2 Telekterület: 0 nm
Emelet: Földszint Épületszint: 5
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Györffy Attila 06-20-934-2241
bh.gyorffyattila@gmail.com

Budapest, I kerület Vérmező Attila út
Fénykép: Budapest, I kerület Vérmező Attila út társasházi lakás

Attila úton, Vérmezőnél eladó karbantartott, lift nélküli házban második emeleti, műszakilag kb 10 éve teljes körűen felújított, azóta évente heteket használt 2 és fél szobás, utcai nézetű lakás. Egyedi cirkó fűtéses, a közös költség 12.800 Ft a vízdíjat is tartalmazza. A belmagasság 3,8m. A tulajdonos kisebb alapterületű, 1,5 szobás cserét a vételárba beszámítana.


Ár: 24.8 Millió Ft  Lakóterület: 94 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 4
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Drexler István 06-20-953-6500
istvan@ingatlandrexler.hu

Budapest, I kerület Váralja Fiáth János u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Fiáth János u. társasházi lakás

ELHELYEZKEDÉS: Budán, I. kerületben, Váraljában, a Fiáth János utcában található az épület, közel a Hattyú házhoz. A környék kiváló, közelben a mammut, Széll Kálmán tér, Fény utcai piac. AZ INGATLANRÓL: 2000-ben teljes körű felújításon esett át az ingatlan. Villany, vízvezetékek cseréje megtörtént. Konyha, előtér, fürdőszoba járólappal ellátott, szobák parkettásak. A két szoba egyben és külön is megközelíthető. Két erkélyes a lakás, az egyik erkély az utcafront irányába néz, a másik a belső csendes kertre tekint. A lakás alapterülete: 97 nm, első emeleten helyezkedik el. Fűtése cirkó. Vízóra van. Az ingatlan tehermentes. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 97 nm. Belmagasság: 3,65 m. KÖLTSÉGEK: Közös költség: 12000 Ft, mely tartalmazza a ház karbantartását, szemétszállítást, felújítási alapot. A HÁZ ÉS LEHETŐSÉGEI: Az ötszintes nagyon jó állapotú társasházban 70 lakás kapott helyet. A házban a vezetékek cseréje megtörtént, a tetőt rendben hozták. PARKOLÁS,KÖZLEKEDÉS: Parkolásra az utcán nyílik lehetőség. Közlekedése nagyon jó, a Széll Kálmán tér pár perc sétára. TÁROLÓ: A lakáshoz tartozik egy kb. 3 nm-es száraz, zárható tároló. IRÁNYÁR: 29,9MFt


Ár: 29.9 Millió Ft  Lakóterület: 97 nm
Szobaszám: 2 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 5
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Nagy Eszter Renáta 06-70-421-7412
nagyeszterrenata@gmail.com

Budapest, I kerület Váralja Hunyadi János út
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Hunyadi János út társasházi lakás

ELHELYEZKEDÉS: BUDÁN I. kerületben, Vár, Halászbástya közelében, a Hunyadi János úton található az épület. AZ INGATLANRÓL: A 46 nm-es lakás a ház második emeletén helyezkedik el. A terepviszonyok miatt a lakás szobái alatt pince található, s a szoba padlószintje az épület mögött vezető utca szintjénél csak 30 cm-rel van magasabban. A lakás többi helyisége alatt, az első emeleten, lakások helyezkednek el. A lakás előtérből, konyhából, másfél szobából, fürdőszobából áll. A lakás teljes körű felújításon esett át 2008-ban. Villanyvezetékek, vízvezetékek cseréje megtörtént. Konyha, előtér, fürdőszoba járólappal ellátott, szobák parkettásak. Mindkét szobában galéria található. Nagyon jó beosztású, igényesen felújított ingatlan. Fűtése cirkó. Aki kedveli a Vár környéki hangulatot, bátran ajánlom, tisztasági festés után azonnal költözhető. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 46 Nappali+ félszoba: 26,4 nm Konyha: 8 nm. Belmagasság: 4 m. KÖLTSÉGEK: Közös költség: 18000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, ház karbantartását, szemétszállítást, felújítási alapot. Vízóra nem került felszerelésre, természetesen ha valaki igényt tart rá, jóval alacsonyabb közös költségre számíthat. A HÁZ ÉS LEHETŐSÉGEI: A háromszintes társasházban folyamatosan zajlanak a felújítások. A ház külsejét teljesen rendbe hozták, a tetőt is felújították. PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS, Parkolásra a ház előtt nyílik lehetőség. Tömegközlekedése nagyon jó, a 16-os busz megállója 3 percre, valamint a Batthyány tér is elérhető közelségben. TÁROLÓ: A lakáshoz tartozik egy kb 4 nm-es tároló. IRÁNYÁR: 15,5MFt


Ár: 15.5 Millió Ft  Lakóterület: 46 nm
Szobaszám: 1 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Nagy Eszter Renáta 06-70-421-7412
nagyeszterrenata@gmail.com

Budapest, I kerület Krisztinaváros
Fénykép: Budapest, I kerület Krisztinaváros  társasházi lakás

AKI A NYUGALMAT ÉS A KORABELI TÖRTÉNELMI HANGULATOT KEDVELI! Várkerületben rendezett utcában, igazi "békebeli"kort és hangulatot idéző ház, mely1920- an épült, III. emeletén, eladó egy 97m2-es, 2 és fél szoba hallos polgári lakás + pince. 3,4 m belmagasság. A budai Vár az a hely, ahol, múlt és jelen, a történelem és mai, XXI. századi modern világ, szépség és nyugodt, elegáns élettér ötvözete. Teret adva, múzeumok, kiállítótermek, különböző kulturális rendezvények, hangulatos, elegáns kávézók, éttermeknek. A lakóingatlan a Lovas útról is megközelíthető, akkor csak egy emelet. Műszaki felújítás pár évvel ezelőtt történt. A Dél- Nyugati tájolású, kifejezetten napos épületből, a nagy szobákból (21,2 nm, 26,2nm), egyedülálló kilátás nyílik a budai hegyekre, mondhatni "örök panorámás", mivel a Világörökség részét képező Pálos-kolostor romja az épület közelében található, ami jelenleg közpark. A félszoba (10,2 nm) és a konyha 10,4) a Budai vár felé néz A lakás igazán fiatalosan felújított, formabontó színeivel kellemes, otthonos érzést nyújt a lakónak. Közös költséget /fő alapján kell fizetni. Jeles költőnk /Babits Mihály/ is eme ház lakója volt. A közelben magas szintű iskolák, óvodák találhatóak. Dísz Tér, a Halászbástya, ill. a Mátyás-templom könnyen megközelíthető! Jó közlekedési lehetőség akár a Moszkva térhez, akár az alagúthoz, Mamut bevásárlóközponthoz, piachoz, patikához stb. könnyen eljuthatunk! 2 Metro, 5,16 busz, 4-6 villamos. Kiemelkedő ár/érték arány! Akár befektetésnek, akár saját lakásként! Vegyen örökrészt a Világörökségből!!! Szeretné megtekinteni? Kérdése lenne? Hívjon bizalommal akár hétvégén is! Irányár: 34.500.000.- Irodai azonosító: 1333


Ár: 34.5 Millió Ft  Lakóterület: 97 nm
Szobaszám: 3 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 3 Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Domján Alexandra 06-30-256-1158
info@nemzetkoziingatlan.com

Budapest, I kerület Víziváros Ponty u.
Fénykép: Budapest, I kerület Víziváros Ponty u. társasházi lakás

Eladó egy 2 külön bejáratú szobás, nappalis, felújított, csendes, napfényes lakás kitűnő ár-érték arányban közvetlenül a Halász Bástya alatt. Nagyon jó közlekedéssel, egyedi, utánozhatatlan hangulattal várja leendő tulajdonosát. Ár: 36.000.000.-Ft


Ár: 36 Millió Ft  Lakóterület: 80 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: Magas földszint Épületszint: 4
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Nagy Jusztina 06-70-297-6831
njusztina@gmail.com

Budapest, I kerület Vár
Fénykép: Budapest, I kerület Vár  társasházi lakás

TÖRTÉNELMI HANGULAT, KERT, MŰEMLÉKÉPÜLET, EGYEDI HANGULAT! A budai Vár az a hely, ahol együtt él a történelem, helyet adva a középkor hangulatát idéző házaknak, múzeumoknak, kiállítótermeknek, és a mai kor, a különböző kulturális rendezvényeinek, hangulatos, elegáns kávézóinak, éttermeinek. A budai Vár múlt és jelen, a történelem és mai, XXI. századi modern világának, szépséges és nyugodt, elegáns élettere. Ennek a történelmi területnek elválaszthatatlan része a nevezetes Dísztér mely, méltán az egyik legszebb és legkülönlegesebb helye a budai Várnak. Műemlék épületben gyönyörű panorámával rendelkező, 98nm 2 emeleti öröklakáslakás eladó. A lakóingatlan igényesen felújított! Elosztása: nappali + 2 hálószoba, óriási hall, konyha, gyönyörű fürdőszoba, külön WC, beépített szekrények. Ólomüveg ablakok, csodálatos cserépkályha. Parkolás a ház előtt. Közös költség 9800.- Ft/hó A lakás érdekessége, hogy a Dísz tér akusztikájának köszönhetően, míg a tér nyüzsgő életét figyelve vagy a csodálatos panorámában gyönyörködve ablakunk előtt ülünk, az otthon csendes nyugalma vesz körül minket. Az épület szépen karban tartott belső udvara, lépcsőháza nyugodt hangulatos. Összetartó jó lakóközösség! Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően kiemelkedő infrastruktúrával rendelkezik, a Várból busszal tíz perc alatt leérhetünk a Széll Kálmán térre, vagy a Deák térre és onnan a város minden pontja megközelíthető. Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a budai Vár történelmi hangulatát, de mégis egy XXI. századi kényelemmel ellátott gyönyörű lakásban szeretne élni. Irányár: 99.000.000.- Kérdése lenne, szeretné megtekinteni? Hívjon bizalommal akár hétvégén is!


Ár: 99 Millió Ft  Lakóterület: 98 nm
Szobaszám: 3 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Domján Alexandra 06-30-256-1158
info@nemzetkoziingatlan.com

Budapest, I kerület Víziváros Szabó Ilonka u.
Fénykép: Budapest, I kerület Víziváros Szabó Ilonka u. társasházi lakás

Budapest I. kerület budai vár közvetlen műemléki környezetében eladó egy földszinti társasházi lakás. A lakás helységei: 3 szoba ( nappali és két háló szoba, külön bejáratúak)fürdőszoba, nappaliból nyílik praktikusan berendezett konyhafülke, előszoba, wc. A konyha és fürdőszoba nemrégiben teljes körű felújításra került. A lakáshoz tartozik még egy tároló helyiség. Külön vízmérő órával rendelkezik. Az egyik szoba kertre néző. Mivel a helységek külön bejáratúak, ajánlom kétgyermekes családok részére. Közlekedés és bevásárlási lehetőség kiváló. Pár perc alatt lehet a budai várba felsétálni, és onnan gyönyörködni a panorámában,


Ár: 20 Millió Ft  Lakóterület: 59 nm
Szobaszám: 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: Földszint Épületszint: 3
Komfort: Komfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Ivánfi Gabriella 06-20-315-5349
gabriella@huberingatlan.hu

Budapest, I kerület Gellérthegy
Fénykép: Budapest, I kerület Gellérthegy  társasházi lakás

A Gellérthegyen elegáns, 6 lakásos, felújított villában, 2010-ben ráépített, 2 szintes (145+70m2), összesen 235 m2-es, cirkófűtéses lakás eladó. Újszerű, szép panorámás (Vár felé, Pest, budai hegyek...) 5 szoba + 3 fürdő WC-vel, 6 db terasz összesen kb 50 m2. Hétvégén nézhető. (Bérlő van benne). Garázs nincs hozzá, gk.beálló van (2). Igényesnek ajánlom, ritkaság.


Ár: 175 Millió Ft  Lakóterület: 235 nm
Szobaszám: 5 Telekterület: 0 nm
Emelet: Tetőtéri kétszintes Épületszint: 2
Komfort: Luxus Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Oláh Emese 06-30-948-4515
mse9@t-online.hu

Budapest, I kerület Váralja Logodi u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Logodi u. társasházi lakás

ELHELYEZKEDÉS: Budán, I. kerületben, Vár mellett, a Logodi utcában, körülbelül az utca közepén helyezkedik el az épület. AZ INGATLANRÓL: A 33 nm-es lakás a ház harmadik emeletén helyezkedik el. A jelenlegi tulajdonos teljes körűen felújította, minőségi alapanyagokkal. A felújítás érintette mind az esztétikát, mind a gépészetet. A víz, a gáz, valamint a villanyvezetékek teljesen újak. A lakás teljesen világos, a belső udvar irányába néz. A lakás biztonságát egy több ponton záródó masszív bejárati ajtó óvja. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 33 nm. KÖLTSÉGEK: Közös költség: 9150 Ft, mely tartalmazza a ház karbantartását, szemétszállítást. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra felszerelésre került. A HÁZ ÉS LEHETŐSÉGEI: A téglaépítésű társasház az 1930-as években épült, négyszintes, a közeljövőben terveznek újításokat. PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS, Parkolásra az utcában nyílik lehetőség. 10 perc sétára található a Széll Kálmán tér. TÁROLÓ: Ugyanezen a szinten található egy kb 3 nm-es száraz, zárható tároló. IRÁNYÁR: 13,5 MFt


Ár: 13.5 Millió Ft  Lakóterület: 33 nm
Szobaszám: 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 3 Épületszint: 4
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Nagy Eszter Renáta 06-70-421-7412
nagyeszterrenata@gmail.com

Budapest, I kerület Váralja Ostrom u.
Fénykép: Budapest, I kerület Váralja Ostrom u. társasházi lakás

ELHELYEZKEDÉS: I. kerületben, Várhoz közel eső részén, Ostrom utcában, Széll Kálmán térhez, Mammuthoz közeli lakás eladó. AZ INGATLANRÓL: A 81 nm-es lakás a ház második emeletén helyezkedik el. Jelenleg 2 lakásként működik. Hat éve teljes körű felújításon esett át, a felújítás kiterjedt a villany és vízvezetékekre, valamint igényes járólapot tettek a szobákba, és a konyhába. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret:: 81 nm. KÖLTSÉGEK: Közös költség: 16800 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, ház karbantartását, szemétszállítást. A HÁZ ÉS LEHETŐSÉGEI: A ház az 1900-as években épült, háromszintes, lift nincs. PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS: A közeli utcákban kényelmes és biztonságos lehetőség adódik a parkolásra, az itt lakók részére 1 évre 2000 Ft-ért. A tömegközlekedés minden igényt kielégít, hiszen számtalan villamos, autóbusz és a metró is 5 percen belül elérhető. Iskola, óvoda, piac, kis és nagy bolt, bevásárló központ, Millenáris Park és minden egyéb karnyújtásnyira, így az infrastruktúra is csábító. TÁROLÓ: A lakáshoz tartozik egy kb. 4 nm-es száraz, zárható tároló. IRÁNYÁR:19,9 MFt


Ár: 19.9 Millió Ft  Lakóterület: 81 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 3
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Nagy Eszter Renáta 06-70-421-7412
nagyeszterrenata@gmail.com

Budapest, II kerület Rézmál Alvinci út
Fénykép: Budapest, II kerület Rézmál Alvinci út társasházi lakás

Megvételre kínálok: II. Alvinci úton, Rézmál legérdekesebb utcájában, 1975-ben épült, kilenclakásos, kétemeletes, jól karbantartott társasház földszintjén, két és félszobás, 64 m2-es, konvektor fűtésű lakást. A két nagyobbik szobából, egy 3 m2-es erkélyre és egy 5 m2-es loggiára léphetünk ki. Az ingatlant tíz évvel ezelőtt újította fel teljes körűen a tulajdonosa. A lakáshoz egy 6,5 m2-es tároló és egy garázs tartozik, melyek kötelezően megvásárolandóak, a vételáruk együttesen 3 millió Ft, a lakás vételárán felül. Az udvaron gyermekhinta és homokozó van, de alkalmas pihenésre napozásra és virágápolásra is. Környezet: Rézmál dombos utcájában, ősfás telkeken lévő új és régi építésű társasházak környezetében, a Mammut bevásárló központ és a Széll Kálmán tér közelében. Közlekedés: 149, és 10-es autóbuszok vonala a közelben.


Ár: 35.5 Millió Ft  Lakóterület: 64 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: Földszint Épületszint: 2
Komfort: Komfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Németh László 06/30-992-3322
ingatlanprofi54@gmail.com

Budapest, II kerület Rózsadomb Ady Endre u.
Fénykép: Budapest, II kerület Rózsadomb Ady Endre u. társasházi lakás

Rózsadomb, Ady Endre utcához közel eladó 2006-ban épült 74 nnm-s 2,5 szobás D-i fekvésű , teraszos kertre néző lakás Igényes kivitelezésű házban központi fűtés, klima lift teszi kényelmessé az otthonokat. A közös költség tartalmazza a fűtés és víz használatot is Rendezett társasház Közlekedés kiváló


Ár: 46.5 Millió Ft  Lakóterület: 74 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 2
Komfort: Luxus Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Takács Edit 06-20-372-3728
edit@keywest.hu

Budapest, II kerület Felhévíz Ürömi u.
Fénykép: Budapest, II kerület Felhévíz Ürömi u. társasházi lakás

II.Zsigmond térhez közel eladó 92 nm-s 4 szobás, tehermentes lakás. Szobák Ny-i fekvésüek, jó elosztású külön bejáratúak. Gépészetileg felújított lakás, rendezett társasházban Azonnal költözhető! Kiváló közlekedés


Ár: 24.9 Millió Ft  Lakóterület: 91 nm
Szobaszám: 1 + 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Takács Edit 06-20-372-3728
edit@keywest.hu

Budapest, II kerület Nyék Frankel Leó u.
Fénykép: Budapest, II kerület Nyék Frankel Leó u. társasházi lakás

BEFEKTETŐK FIGYELEM Rendelőnek,irodának,stúdiónak,is alkalmas az alábbi ingatlan! Leengedtük az árat 4 Millió Ft-l! Kiváló feltételekkel,kedvező árral ajánlom az ingatlant! Budapest gyönyörű örök panorámája heverhet lábai előtt,ha megveszi az általam kínált ingatlant! Egy lakásból kettőt alakíthat át,vagy tetszés szerint megtartva az eredeti alapokat varázsolhatja újjá,ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant! Az ingatlan 5 szobával, 2 fürdőszobával és egy konyhával rendelkezik. Hatalmas terek, 3,5 m -es belmagasság a lakás teljes felújítást igényel. Irányár: 59 M Ft.


Akciós ár: 54 Millió Ft  Lakóterület: 163 nm
Szobaszám: 4 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 5
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Fekete Júlia 06-20-298-1003
julia@huberingatlan.hu

Budapest, II kerület Hűvösvölgy Hűvösvölgy
Fénykép: Budapest, II kerület Hűvösvölgy Hűvösvölgy társasházi lakás

Hűvösvölgy kedvelt területén 2000 nm telken lévő kb. 130 nm lakóterületű felújítandó Fsz + tetőtér, belső 2 szintes lakás, dupla komforttal, saját ( nem lekeríthető telekterülettel) , 2 db gépkocsi részére kialakított fedett beállóval, kedvező rezsi költséggel. Mindenki részére ajánlott, aki szeretne jó levegőjű, csendes , de közlekedés közeli területen lakni kis létszámú ( 5 lakásos ) társasházban.


Ár: 40 Millió Ft  Lakóterület: 130 nm
Szobaszám: 4 + 1 Telekterület: 2000 nm
Emelet: Földszint Épületszint: 1
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Szabó Éva 06-30-494-3964
bh.szaboeva@gmail.com

Budapest, II kerület Rézmál Lövőház u.
Fénykép: Budapest, II kerület Rézmál Lövőház u. társasházi lakás

Impozáns nagypolgári lakás Lövőház utca közelében 1920-as években épült szépen karbantartott liftes ház 180 nm-s 4 szobás első emeleti lakás. Csendes helyen, mégis központi elhelyezkedésű Közelben iskola, óvoda, Millenáris park, bevásárló központ Nagyságából adódóan alkalmas rendelőnek, irodának is. Közlekedés kiváló


Ár: 48.8 Millió Ft  Lakóterület: 180 nm
Szobaszám: 4 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 4
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Takács Edit 06-20-372-3728
edit@keywest.hu

Budapest, II kerület Országút Bem József u.
Fénykép: Budapest, II kerület Országút Bem József u. társasházi lakás

ELHELYEZKEDÉS: A lakás a II. kerületben a Bem József utcában található. AZ INGATLANRÓL: A 76 nm-es, három szoba + hallos. Jelenlegi kialakítása irodának teszi alkalmassá, mivel fürdőszoba nincsen a konyha pedig – méretéből adódóan – teakonyhaként funkcionálhat. 12 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. A mai napig szép kulturált állapotú maradt, így különösebb felújítást, nem igényel. A falak festése és az eredeti nyílászárók mázolása szükséges. A teakonyhában villanybojler szolgáltatja a meleg vizet. A Lakás azonnal beköltözhető! LAKÁS MÉRETEI: Teljes bruttó alapterület: 79,05 nm Lakás alapterülete: 76,56 nm + 4,97 nm erkély szoba: 25,4 nm szoba: 17,4 nm szoba: 14,57 nm hall: 9,92 nm konyha: 4,2 nm előszoba: 3,09 nm kamra: 1,2 nm wc: 0,78 nm A HÁZ ÉS LEHETŐSÉGEI: A téglaépítésű, 21 lakásos, lapostetős társasház normál állapotú. Belső terei rendezettek. A lépcsőházban lift üzemel. A központi kazán cseréje mostanában történt, így megbízható, új készülék szolgáltatja a fűtést, aminek várható hatása lesz annak díjában is. Több iroda funkcionál jelenleg is az épületben. KÖLTSÉGEK: Közös költség: 21600 Ft Házközponti fűtés: 25800 Ft PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA: Parkolási lehetőség a ház előtt lehetséges. A környéken (Tölgyfa utca, Bem rakpart, Bem József utca) vannak díjmentes zónák, illetve parkolóház és parkolóudvar is adódik. A tömegközlekedés lehetőségei kiválóak, hiszen több busz és villamosjárat, valamint a Szentendrei HÉV is kényelmes közelségben van. Kis és nagy boltok, bevásárlóközpont, patika, önkormányzat és rengeteg fontos intézmény pár perces sétával elérhető. IRÁNYÁR: 21,99 MFt


Ár: 21.99 Millió Ft  Lakóterület: 79 nm
Szobaszám: 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: 4 Épületszint: 7
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Dollmayer Máté 06-20-421-9218
bh.dollmayermate@gmail.com

Budapest, II kerület Hűvösvölgy Hűvösvölgy
Fénykép: Budapest, II kerület Hűvösvölgy Hűvösvölgy társasházi lakás

Hűvösvölgy kedvelt területén 2000 nm telken lévő 1922-ben épült polgári villaházban ajánlok kb. 100 nm lakóterű, belső 2 szintes felújítandó nagy teraszos (19 nm) lakást 5 lakásos társasházban gépkocsi beállási lehetőséggel. Belső terek egyéni igény szerinti alakítására van lehetőség. Kellemesen jó levegő, csend és ideális közlekedést keresők részére ajánlott. BKV közlekedéssel 15 perc Széll Kálmán tér, ill. Kolosy tér.


Ár: 40 Millió Ft  Lakóterület: 100 nm
Szobaszám: 3 + 2 Telekterület: 2000 nm
Emelet: Magas földszint Épületszint: 1
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Szabó Éva 06-30-494-3964
bh.szaboeva@gmail.com

Budapest, II kerület Víziváros Erőd u.
Fénykép: Budapest, II kerület Víziváros Erőd u. társasházi lakás

FELÚJÍTOTT LAKÁS, FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZBAN, KEDVEZŐ ÁRON! ELHELYEZKEDÉS: Ez a lakás a kis forgalmú, egyirányú Erőd utcában található, központi helyen, a Mechwart téri villamosmegállótól csupán pár percnyire. AZ INGATLANRÓL: A 2+1 szobás, 94 nm-es, tágas, nagy belmagasságú és igen elegáns lakás a téglaépítésű társasház első emeletén helyezkedik el. Az elmúlt években lett felújítva, amibe beletartozik a festés, mázolás, villany-, és gázvezetékek, valamint a fűtésrendszer cseréje. A fürdőszoba átalakításakor kád és zuhanyfülke is beépítésre került, így is kellően tágas, elfér benne a mosógép is. A szobák tágasak, kellemes légkör uralkodik bennük, dél-nyugati tájolásúak, kis forgalmú egyirányú utcára néznek. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 94 nm. szoba: 31 nm szoba: 21 nm kisszoba: 5 nm konyha + étkező: 13 nm előszoba: 16 nm fürdő: 4,5 nm kamra: 1,4 nm Wc: 1,6 nm BEOSZTÁS: A szobák egyben és külön is megközelíthetők. Az előszoba rendkívül tágas. A konyhában kényelmesen elfér az étkező is. A kisszoba tárolónak, gardróbnak, dolgozószobának kiválóan alkalmas. Praktikusan külön wc-t találunk. FENNTARTÁS: Közös költség: 18800 Ft, mely magában foglalja a vízdíjat, felújítási alapot, szemétszállítást, ház karbantartását. A HÁZ ÉS LEHETŐSÉGEI: A társasház az 1900-as évek elején épült. Az elmúlt években lett felújítva a homlokzat és a gázvezeték rendszer cseréje is megtörtént. PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA: Parkolás a ház előtti utcában lehetséges, vagy a környéken található őrzött parkoló udvarokban. A közlekedés gyors és gördülékeny, köszönhetően a 4—6 villamosoknak, ami a közelben áll meg és könnyedén elérhetjük vel Pest és Buda központi helyeit. A közelben kis és nagy boltok, patika, orvosi rendelő, bevásárló központ és önkormányzat, egyszóval minden, ami a mindennapokat megkönnyíti. IRÁNYÁR: 25,9 MFt


Ár: 25.9 Millió Ft  Lakóterület: 94 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 5
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Dollmayer Máté 06-20-421-9218
bh.dollmayermate@gmail.com

Budapest, II kerület Rózsadomb ÁrvÃ¥cska u.
Fénykép: Budapest, II kerület Rózsadomb ÁrvÃ¥cska u. társasházi lakás

Vérhalom egyik legszebb utcájában eladó egy örökpanorámás lakás! A ház a hetvenes években épült. Jelenleg 2 teljes értékű - méret szerint -, bár egymásba nyíló szobái vannak. A nagyobbik szobája erkélyes. A lakás felújítandó, de a hely fantasztikus! Közel a busz, ami levisz a Margit körútra, vagy a Batthyány térre, egészen a Nagybányai útig lehet a 11-es busszal eljutni a hegy irányába. A társasház kertes, rendes, lakói visszafogottak. Érdemes megtekintenie, ha egy kis forgalmú, csendes utcában szeretne élni, közel a Margit körúthoz, a Mamuthoz stb., mégis teljesen békés környezetben, elvehetetlen panorámájú kilátással! A lakás teher- és permentes. Belvárosi, polgári, kb. 80 nm-es, 2,5 szoba+hallos, vagy 3 szobás, tágas lakás cseréje szóba jöhet, csendes, világos legyen a lakás, kulturált környezetben!


Ár: 21.9 Millió Ft  Lakóterület: 54 nm
Szobaszám: 2 Telekterület: 50 nm
Emelet: 2 Épületszint: 2
Komfort: Komfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Szabó Éva 06-30-494-3964
bh.szaboeva@gmail.com

Budapest, II kerület Rózsadomb Alvinci út
Fénykép: Budapest, II kerület Rózsadomb Alvinci út társasházi lakás

Vérhalom és Rézmálon határán, csendes utcában, kellemes környezetben eladó egy sorházi lakás. Csodálatos Budai Várra, Parlamentre panorámával rendelkező 5 szobás + amerikai konyhás nappalis, 4 szintes, három lakásos sorházi lakás eladó. FELÚJÍTOTT! Teraszos, kertkapcsolatos! A kertben a szaletli 20 főre fogadóképes. DUPLA GARÁZS, NAGY AUTÓK RÉSZÉRE is kényelmes! Gyönyörű, csendes, értékálló helyen! A Tulajdonos saját célra építette annak idején, ez látszik is a ház külső-belső megjelenésén. Ez a hely lehet cégközpont, sokgyerekes családnak többek között a kert miatt igazi csoda... Innen gyalog 5 perc lefelé a Mamut és a tömegközlekedés, valamint a bevásárlás, iskola, óvoda, Marczibányi szabadidő központ stb.! Sajnos a képek nem adják vissza a valóságot, ezért lenne fontos, hogy személyesen győződjön meg arról, mennyire felelne meg ez az ingatlan az Ön elképzeléseinek! ÁLOMHELYEN, ÁLOMLAKÁS!


Ár: 98 Millió Ft  Lakóterület: 245 nm
Szobaszám: 5 Telekterület: 0 nm
Emelet: Földszint Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Németh Zoltán László 06-70-421-7412
info@budahouse.hu

Budapest, II kerület Vérhalom Vérhalom u.
Fénykép: Budapest, II kerület Vérhalom Vérhalom u. társasházi lakás

Rózsadomb Vérhalom utcához közel eladó 71 nm-s 2 szobás felújított, fiatalos, világos, napos lakás Nagy erkélyéről csodás budai panoráma, nagyon csendes környék Rendezett társasház kocsi beállási lehetőség Közlekedési kiváló 10 perc alatt a belváros elérhető


Ár: 28.9 Millió Ft  Lakóterület: 71 nm
Szobaszám: 2 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 2
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Takács Edit 06-20-372-3728
edit@keywest.hu

Budapest, II kerület Szemlőhegy Pusztaszeri út
Fénykép: Budapest, II kerület Szemlőhegy Pusztaszeri út társasházi lakás

Szemlőhegy alján csendes, kertre néző jó állapotú, már részben hőszigetelt ( teljes tetőszigetelés megtörtént) házban rendezett zárt lépcsőházból megközelíthető lakás nagy erkéllyel (7.8 nm) 56 nm 2 szobás, pár éve műszaki felújítások megtörténtek. A lakás akár 2 hálószobássá is alakítható. A ház folyamatosan karbantartott, 12 lakásos, 1980. építésű. DNy tájolásának köszönhetően napsütéses, terasz a belső kertre néz, hálószobából télen kilátni a Dunára.Fűtés cirkó. A környék forgalma ellenére a lakás csendes, a rendezett kertben lévő ősfáknak köszönhetően tiszta levegőjű. A közelben gépkocsi parkolás megoldható, BKV közlekedés pár percre. Lakás tartozéka 4.5 nm saját tároló.


Ár: 22.9 Millió Ft  Lakóterület: 56 nm
Szobaszám: 2 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 2
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Szabó Éva 06-30-494-3964
bh.szaboeva@gmail.com

Budapest, II kerület Víziváros
Fénykép: Budapest, II kerület Víziváros  társasházi lakás

Eladásra kínálok egy világos 140 nm2-es 3,5 félszobás Margit krt-i nagypolgári lakást. A lakásba belépve egy tágas 27 nm 2-es előszobába lépünk, amelyből a mellékhelyiség,a kamra és egy garderobe nyílik. Valamint a 10nm2-es konyha is, ami mellett egy 11nm-es szoba található. Ami alkalmas vendégszobának,tárolónak, de egy térré is alakítható a konyhával.A tágas fürdő az előszobából nyílik. A 28nm 2-es hálószoba a Mechwart ligetre, a 40nm 2-es nappali és a 20 nm 2 -es másik háló a mellék utcára néz. A szobák, külön bejárattal rendelkeznek,de egybe is nyithatóak. A házban van lift,rendezett a lépcsőház. A lakáshoz tartozik egy tároló. A környék óriási előnye,hogy minden egy helyen megtalálható, a közelben számos iskola,óvoda,üzlet található,(pl:a Mammut a Fény utcai piac és a Millenáris is.)tömegközlekedése kiváló. Az ingatlan, irodának és rendelőnek is alkalmas lehet.


Ár: 36.5 Millió Ft  Lakóterület: 140 nm
Szobaszám: 3 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 2 Épületszint: 4
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Németh Zoltán László 06-70-421-7412
info@budahouse.hu

Budapest, II kerület Rózsadomb Bimbó út
Fénykép: Budapest, II kerület Rózsadomb Bimbó út társasházi lakás

A Bimbó út elején, jó állapotú, francia udvaros polgári házban eladó ez a III. emeleti, 94 nm-es, 3 szobás, nagy étkezőkonyhás, 2 fürdőszobás, igényesen, hangulatosan felújított lakás. A nappali 26 nm, érdekessége a félköríves, plafonig érő üvegfal, mely télikertnek, vagy pihenő saroknak ad helyet. A nappaliból nyílik a két nagyméretű (20-20 nm-es) szoba, az egyik a szülői háló a hozzá csatlakozó jacuzzi kádas fürdőszobával, a másik a gyerekszoba. A konyha-étkező 15 nm, nagyon hangulatos helyiség, mely a belső kertre néz. A konyhabútor szép, sok-sok praktikusan megtervezett tárolóval, bortartóval, beépített hűtővel, kamraszekrénnyel, stb. A tágas előszobában beépített gardrób is van, valamint innen nyílik még egy gőzkabinos zuhanyzó, wc.


Ár: 40.8 Millió Ft  Lakóterület: 94 nm
Szobaszám: 3 Telekterület: 0 nm
Emelet: 3 Épületszint: 5
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
BH Rózsadomb 06-30-647-0059
bh.rozsadomb@gmail.com

Budapest, II kerület Máriaremete - II/A Máriaremetei út
Fénykép: Budapest, II kerület Máriaremete - II/A Máriaremetei út társasházi lakás

II. Kerület Máriaremetei úton, közel a Náncsi néni vendéglőhöz, csodálatos zöld környezetben eladó egy 2004-ben épült, háromlakásos társasházban lévő, 100 nm-es, első emeleti, belső kétszintes, dupla komfortos, amerikai konyhás nappali (40 nm) + 1,5 szobás (27+ 7 nm), jó elosztású igényes lakás. Az ingatlanhoz saját kertrész, és 1 db gépkocsi beálló tartozik. Közös költség nincs, víz, gáz, villany egyedi mérés szerint. Több generáció egybe költözése esetén, megvásárolható szintén az emeleten lévő lakás ikermása is, ugyan ezen az áron. A lakásban található összes bútor alku tárgyát képezheti. Az árban benne van a gépesített konyha bútor. Azonnal költözhető, hitel megvárható. Érdeklődni a képen látható telefonszámon lehet.


Ár: 42.9 Millió Ft  Lakóterület: 100 nm
Szobaszám: 2 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 2
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Szűcs László T10 06-70-930-7505
rentinbudapest@gmail.com

Budapest, II kerület Országút Margit körút
Fénykép: Budapest, II kerület Országút Margit körút társasházi lakás

Margit körúton, jó állapotú, 1940-es években épült polgári ház I. emeletén eladó ez az egyedien, otthonosan felújított 60 nm-es lakás. A lakás egy kb. 35 nm-es amerikai konyhás nappaliból és egy kertre néző, csendes, kis erkélyes hálószobából áll. A lakás érdekessége a háló és a fürdőszobát elválasztó különleges világítással és vízfüggönnyel rendelkező üvegfal. A házban központi fűtés van, a közösköltség 36.000 Ft, mely tartalmazza a 18.000 Ft-os fűtésá ltalányt, a vízfogyasztást, szemétszállítást, a ház biztosítását, stb.) A ház felújítását ez évben már nagy valószínűséggel elkezdik.


Ár: 25 Millió Ft  Lakóterület: 60 nm
Szobaszám: 1 + 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 6
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
BH Rózsadomb 06-30-647-0059
bh.rozsadomb@gmail.com

Budapest, II kerület Rózsadomb Rómer Flóris u.
Fénykép: Budapest, II kerület Rózsadomb Rómer Flóris u. társasházi lakás

Eladásra kínáljuk ezt a rózsadomb forgalmas utcájában lévő, de mégis csendes földszinti lakást. A felújítást megkezdték, és további lehetőségek vannak a belső tér alakításban. Nagy belmagassága miatt jól kihasználható , galériázható. Csendes zöld belső udvarra néz, a ház tiszta, rendezett , kulturált lakókkal. Barátságos otthon lehet belőle.


Akciós ár: 11.5 Millió Ft  Lakóterület: 33 nm
Szobaszám: 1 Telekterület: 200 nm
Emelet: Földszint Épületszint: 5
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Györffy Attila 06-20-934-2241
bh.gyorffyattila@gmail.com

Budapest, II kerület Pasarét Júlia u.
Fénykép: Budapest, II kerület Pasarét Júlia u. társasházi lakás

Befektetők figyelmébe. Bérbe adott lakás eladó, ahol a bérlő szándéka szerint évekig maradna. Pasaréten eladó 1 szobás, félig meddig amerikai stílusú beépített konyhás első emeleti lakás árnyas, zöld utcában, közel a Szilágyi Erzsébet fasorhoz. A szoba erkélyes, az erkély a belső csendes, zöld parkosított udvarra néz. A ház, amiben Szabó Magda írónő lakott felújításra vár, de gyönyörű saját kertje megnyugtató hangulatot áraszt. A házba a gáz most lett bekötve, a fűtés korszerűsítése a lakásban is befejeződött. A kamra helyiségbe új cirkó kazán került, a kémény bélelve lett. A cserépkályhát lebontották és a fűtést lapradiátorokkal oldották meg. Így ettől a szezontól már új, korszerű fűtésű a lakás. A közös költség 5000 Ft. A konyha - fürdőszoba felújított, a fürdőből külön nyílik a wc. A konyha külön ablakos, világos, jelenleg egy átadó pult választja el a szobához kapcsolódó, de leválasztható tetszés szerint étkező vagy hálónak leválasztható, szintén külön ablakos résztől. Az erkély a szoba teljes szélességében fut a szobából, pihenésre, étkezésre, napozásra alkalmas. A pincében nagy közös tároló van. Parkolás az utcán lehetséges.


Ár: 16.9 Millió Ft  Lakóterület: 46 nm
Szobaszám: 1 Telekterület: 0 nm
Emelet: 1 Épületszint: 3
Komfort: Összkomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Drexler István 06-20-953-6500
istvan@ingatlandrexler.hu

Budapest, II kerület Hűvösvölgy Nyéki
Fénykép: Budapest, II kerület Hűvösvölgy Nyéki társasházi lakás

Hűvösvölgyben, csendes mellékutcában villamostól 2 percre,2000-ben épült 7 lakásos ház legfelső egyszintes újszerű, hangulatos amerikai konyhás nappali + 3 szobás tetőtéri lakása 2 fürdővel, saját szaunával, télikertnek beépített nagy terasszal, teremgarázsban 2 beállóhellyel, 10 nm-es saját tárolóval eladó. A padlástérben még egy szoba kialakítható, jelenleg tárolóként használt. A lakásban a bútorok nagyrésze beépített a lakásba tervezett. Jó elrendezésű, gondosan megtervezett alaprajz. A lakás a teljes szintet elfoglalja ezért minden égtáj irányába nyílik ablaka. Kényelmes, tágas garázsban nagyméretű autónak is megfelelő beállók.


Ár: 53 Millió Ft  Lakóterület: 115 nm
Szobaszám: 4 Telekterület: 1000 nm
Emelet: Tetőtér Épületszint: 2
Komfort: Duplakomfort Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
Bakos Zsuzsanna 06-20-974-0571
zsuzsanna.bakos@t-online.hu

Budapest, II kerület Törökvész Csalán út
Fénykép: Budapest, II kerület Törökvész Csalán út társasházi lakás

Luxus felszereltségű, panorámás cirkós lakás, igényesen felújítva, 80-ban épült házban garázzsal eladó Kényelmes étkezésre alkalmas bárpult választja el az amerikai konyhát a nappalitól, de még egy plusz étkezőasztal is van a tágas nappaliban. Uj mosogatógéppel, szagelszívóval, kerámialappal, hűtő-fagyasztóval felszerelt a modern bútorzatú konyha. A kis kamrában van a szárítógép és a mosógép is. Az árban az összes gép benne van. A garázsból a lépcsőházon keresztül, kevés lépcsőn könnyen bejuthatunk a lakásba. A ház és a kertje rendezett és tiszta. A lakáshoz zárható 4 m2 tároló tartozik. A garázs 3,5 millió ft, megvétele nem kötelező. kktg 13 000 ft vizzel együtt.


Ár: 28.5 Millió Ft  Lakóterület: 61 nm
Szobaszám: 2 Telekterület: 0 nm
Emelet: Magas földszint Épületszint: 3
Komfort: Luxus Jelleg: társasházi lakás
Elérhetőségek:
BH Buda 06-1-315-3367
bh.budahouse@gmail.com


Oldalak: 1  2  3  4  5  » .... 12

 EGYÜTTMŰKÖDŐ OLDALAINK


Ingatlan
Ingatlanok
Családi ház
Lakás
Lakás
www.apro-info.hu

BUDAPESTI ELADÓ INGATLANOK


Újépítésű projektek
Új építésű ingatlan
Új építésű lakás
Családi ház
Társasházi lakás
Panel lakás
Építési telek
Üzlet, iroda, vendéglátás
Irodaház
Mezőgazdasági ingatlan
Ipari ingatlan

BUDAPESTI KIADÓ INGATLANOK


Új építésű ingatlan, lakás
Családi ház
Társasházi lakás
Panel lakás
Építési telek
Üzlet, iroda, vendéglátás
Irodaház
Mezőgazdasági ingatlan
Ipari ingatlan

VIDÉKI ELADÓ INGATLANOK


Újépítésű projektek
Új építésű ingatlan
Új építésű lakás
Családi ház
Társasházi lakás
Panel lakás
Építési telek
Üzlet, iroda, vendéglátás
Irodaház
Mezőgazdasági ingatlan
Ipari ingatlan

VIDÉKI KIADÓ INGATLANOK


Új építésű ingatlan, lakás
Családi ház
Társasházi lakás
Panel lakás
Építési telek
Üzlet, iroda, vendéglátás
Irodaház
Mezőgazdasági ingatlan
Ipari ingatlan
Főoldal | Partnerirodák | Elérhetőségeink | Oldaltérkép | Használati szabályzat | Látogatóink figyelmébe | Link és bannercsere